HRVATSKI MEDIJI SVE ŠOKIRALI! Delije u CENTRU PAŽNJE, evo šta komšije kažu o NAVIJAČIMA ZVEZDE!
Foto: Starsport

zanimljivo!

HRVATSKI MEDIJI SVE ŠOKIRALI! Delije u CENTRU PAŽNJE, evo šta komšije kažu o NAVIJAČIMA ZVEZDE!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno (2:2) sa Jang Bojsom na Marakani u meču drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Četa Baraka Bahara do izjednačenja je u samom finišu meča, a tokom čitave utakmice delije su pružale fenomenalnu podršku svojim ljubimcima.

Posebno zanimljiva bila je koreografija na početku utakmice, a upravo zbog nje navijači Crvene zvezde našli su se u centru pažnje i kod hrvatskih medija. Naše komšije su sve šokirale tekstom na ovu temu i sada su, na sav glas, hvalile navijače Zvezde, za razliku od kritika koje su česte sa ove adrese!

Delije, Navijači Crvene zvezde
foto: Starsport

U tekstu sa naslovom "Delije izvele čudo. Pogledajte Van Gogovo remek-delo preko Marakane", portal "Index.hr" pohvalio je atmosferu na Marakani i istakao kako se iz Srbije poslala prelepa slika u svet.

Naglasili su hrvatski mediji i da je Marakana bila puna, te da je 50.000 ljudi pružalo fenomenalnu podršku fudbalerima na terenu.

Zaista, lepo i realno viđenje situacije hrvatskih medija, za razliku od onih švajcarskih koji su udarili po delijama i nisu bili oduševljeni atmosferom na Marakani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track