MESI GLEDAO TEŠKU BLAMAŽU U NAJVAŽNIJEM MEČU SEZONE: Šaćiri srušio snove Interu! Tim slavnog Argentinca BEZ ŠANSI za plej-of!
Foto: Giorgio VIERA / AFP / Profimedia

mls

MESI GLEDAO TEŠKU BLAMAŽU U NAJVAŽNIJEM MEČU SEZONE: Šaćiri srušio snove Interu! Tim slavnog Argentinca BEZ ŠANSI za plej-of!

Fudbal -

Inter iz Majamija doživeo je bolan poraz na gostovanju od Čikago Fajera (4:1) u 32. kolu Istočne konferencije MLS-a i tako izgubio gotovo sve šanse da se nađe u plej-ofu.

Lionel Mesi, koji zbog povrede nije bio u sastavu za ovaj meč, gledao je potop svog tima u Čikagu.

Čikago je slavio sa 4:1 i stigao do osme pozicije koja vodi u doigravanje, dok je Inter nakon bolnog poraza ostao na 14 mestu i praktično izgubio šanse da se plasira u plej-of.

Domaćin je dominirao na terenu od prvog do poslednjeg minuta i zasluženo zabeležio ubedljiv trijumf. Đerdan Šaćiri bio je dvostruki strelac na meču, a dva gola za Čikago upisao je i raspoloženi Hajli-Silasi.

Majami je razočarao i Mesi će na odmor najverovatnije ići mnogo ranije nego što je očekivao, pošto sa Interom neće biti u prilici da se bori za titulu.

Interu su do kraja sezone ostale tri utakmice, a za devetoplasiranim Montrealom zaostaju pet bodova. Teoretske šanse i dalje postoje, ali teško je verovati da će Montreal u poslednja tri kola ispustiti ogromnu prednost.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track