"JEDVA ČEKAMO DA UTAKMICA POČNE" Mitrović puca od SAMOPOUZDANJA pred meč sa Crnom Gorom - napadač Orlova veruje u plasman na EURO!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

orlovi

"JEDVA ČEKAMO DA UTAKMICA POČNE" Mitrović puca od SAMOPOUZDANJA pred meč sa Crnom Gorom - napadač Orlova veruje u plasman na EURO!

Fudbal -

Na konferenciji za medije pred sutrašnji meč Srbije i Crne Gore, napadač Orlova Aleksandar Mitrović puca od samopouzdanja.

Osvrnuo se Mitrović najpre na minulu utakmicu sa Mađarskoj, i govorio o potrošnji igrača.

"Što se tiče potrošnje, mi igramo na svaka dva tri dana, kada biste pitali svakog igrača svako bi igrao na svaka tri dana nego da bi trenirao. Mi živimo za ove utakmice, bićemo 100 spremni. Što se tiče utakmice, mi smo uvek izlazlil kao pobednici protiv Crne Gore nadam se da će tako biti i sutra. Mnogo bitna utakmica, bili smo u ovoj situaciji, za nas je ovo prviliegija, čast i drago nam je da smo u ovakvoj situaciji, da nam je ovo neko ponudio pre početka kvalifikacija, sigurno da bismo prihvatili, i jedva čekamo da utakmica počne", rekao je Mitrović i potom dodao:

Aleksandar Mitrović
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

"Uvek imaš čast i obavezu da daš sve od sebe , da li igrao protiv Portugala ili Crne Gore to se ne menje, Igrači treniraju i rade, to mogu svi da vam svi potrvde. Ovo su utakmice ,koje svi žele da igraju, znamo da imamo obaveze čast i pivlilegiju. Jedva čekamo da počne, ovo su utakmice koje svaki igrač želi da igra, žalimo da napravimo veliki korak ka cilju što je Evropksko prvenstvo. Nadam se dobrom rezultatu za nas"

Aleksandar Mitrović
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

"Nema šta više da se priča, ovo je utakmica biti ili ne biti, ovo je utakmica koju svi želimo da igramo. Sada prestaje svako pričanje, svi znamo šta treba da radimo, kada dođe ova utakmica, svaka priča staje, mi ćemo da pričamo na terenu, utakmica protiv Mađarske je bila bitna, ali utakmica protiv Crne Gore je ta koja je presudna. Pozvao bi navijače da dođu da nas bodre od prvog minuta, mi ćemo im vratiti borbom i da zajedno napravimo korak ka istoriji", zaključio je Mitrović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track