JOVETIĆ PRED DUEL NA MARAKANI: Znam kako se pobeđuje na tom stadionu! Kruna karijere bi bila odlazak na Evro sa Crnom Gorom
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kapiten Sokolova

JOVETIĆ PRED DUEL NA MARAKANI: Znam kako se pobeđuje na tom stadionu! Kruna karijere bi bila odlazak na Evro sa Crnom Gorom

Fudbal -

Kapiten fudbalske reprezentacije Crne Gore Stevan Jovetić umereni je optimista pred gostovanje "Sokolova" u Beogradu protiv Srbije.

Srbija i Crna Gora od 20.45 časova na "Marakani" igraju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srbija ima dva boda više i utakmicu više, ali se Crnogorci nadaju da mogu da izvuku makar remi i tako budu u prilici da prvi put u istoriji odu na završni turnir.

"Ne postoji strah. Odlazak na Evro sa Crnom Gorom bi mi bio najveći uspeh u karijeri. Svi to čekamo od 2007. i ulažemo emocije koje uvek postoje. Posebno je to izraženo kada su ključne utakmice. Kao što je ova. Uvek postoji pozitivna trema i naboj, a ja sam spreman da igram celi meč. Za nacionalni tim je uvek tako", poručio je Jovetić.

Prednost Srbije je svakako pojedinačni kvalitet, a koje su mane - popularni Jo Jo nije želeo o tome javno.

"Nećemo reći šta smo videli, zadržaćemo za sebe. U Budimpešti je Mađarska bila bolja u prvom poluvremenu, Srbija u drugom. Moglo je da ode na obe strane, na kraju je slavio domaćin. Srbija ima dobar tim, igrače koji igraju u odličnim klubovima. Mi poštujemo protivnika, ali uradićemo sve da ga savladamo. U naletu smo, poslednjih nekoliko utakmica smo igrali dobro i imali dobre rezultate, to treba da iskoristimo", jasan je napadač Olimpijakosa.

Jovetić je prošao školu Partizana, zna kako se pobeđuje na stadionu "Rajko Mitić" i ne krije da ima motiv više.

"Proveo sam u Beogradu toliko vremena, imam prelepe uspomene. Na ovom stadionu je bilo lepih utakmica i pobeda", zaključio je Jovetić.

Kurir sport

Bonus video:

02:30

Mitrović posle poraza od Mađarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track