"NAJVEĆI SAM KRIVAC": Savo Milošević OTVORIO DUŠU bosanskim novinarima! "To nema veze sa nama..."
Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

surovo iskren!

"NAJVEĆI SAM KRIVAC": Savo Milošević OTVORIO DUŠU bosanskim novinarima! "To nema veze sa nama..."

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine doživela je težak poraz od Portugala (0:5) u meču odigranom u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Savo Milošević nije uspeo da "našteluje" sastav i parira Ronaldu i ekipi, a po završetku meča preuzeo je odgovornost na sebe.

- Moram da priznam da je za mene sve bilo iznenađenje, a možda sam, verovatno, i najveći krivac danas. Jednostavno, energetski i fizički nismo mogli da pariramo ovom timu. Oni su drugi nivo, jedan od najboljih timova. To nema veze sa nama. Nismo bili najbolji. Iz kojih razloga, sada ne mogu da kažem. U timu sam pet-šest dana, tada je delovalo sasvim dobro - počeo je priču Milošević za bosanske medije, pa nastavio:

- Očigledno je da nemamo snage i nemamo dovoljno za dve utakmice u tri dana. U ovim oblastima mnogi ljudi imaju isti problem. Ponovo je Portugal doveo 4-5 novih igrača, a bolji su i od onih koji su igrali pre nekoliko dana. Bilo je teško održati nivo igre, na to se svelo. I onda taj penal, sa takvom ekipom uđeš sa negativnim rezultatom na startu utakmice i onda sve ide u ovom pravcu. Ipak, rekao sam momcima u svlačionici da su u drugom poluvremenu igrali karakterno.

Podsetimo, Portugalci su svih pet pogodaka Bosancima dali u prvih 45 minuta igre i sada je stanje na tabeli ove grupe sledeće:

Standings provided by Sofascore

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track