FUDBALSKA LEPOTICA POPULARNIJA OD SEDAM KLUBOVA PREMIJER LIGE: Vatrena crnka je direktor kluba! A, tek da joj vidite koleginice!
Foto: Instagram

šefica

FUDBALSKA LEPOTICA POPULARNIJA OD SEDAM KLUBOVA PREMIJER LIGE: Vatrena crnka je direktor kluba! A, tek da joj vidite koleginice!

Fudbal -

Neverovatna priča dolazi iz Kolumbije, a vezana je za direktorku jednog amaterskog fudbalskog kluba.

Radi se o Moniki Valjeho, funkcionerki kluba Santa Klaus iz Medeljina. Direktorka "Deda Mrazova" privlači veliku pažnju svojom raskošnom figurom i golišavim fotografijama.

Zbog njenih fotki klub iz Medeljina stekao je ogromnu popularnost van zemlje na društvenim mrežama.

Kao rezultat toga, Deda Mrazovi imaju više pratilaca na Instagramu od sedam timova u engleskoj Premijer ligi.

Za ovaj neverovatan podatak zaslužna je isključivo Monika Valjeho, izvršni direktor kluba koja ima 1,2 miliona pretplatnika na društvenoj mreži.

To je veća popularnost na Instagramu od Bornmuta, Brentforda, Barnlija, Fulama, Lutona, Notingema i Šefild junajteda. Poznatih engleskih klubova i članova Premijer lige.

Sama Monika ima 1,1 milion pratilaca na društvenoj mreži. Za nju je još više interesovanja na Tik Toku, gde njene objave gleda 8,9 miliona ljudi.

Kolumbijski Santa Klaus nije profesionalni klub, ali privlači sve veću pažnju ljubitelja fudbala. Ovo je tim sastavljen od raznih uticajnih ljudi koji igraju utakmice malog fudbala.

Monika Valjeho nije jedini izvršni direktor kluba. Ima sjajne koleginice.

Istu poziciju drži i Elizabet Lopez, koja ima 1,2 miliona pratilaca na Instagramu i takođe pozira na provokativnim i golišavim fotografijama.

Na odgovornoj funkciji je i lepa Lau Gonzales, nju na društvenim mrežama prati više od 900.000 ljudi.

Kurir sport

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja