VLAHOVIĆ U CENTRU PAŽNJE! Parkirao automobil od 120.000 EVRA, otvorio prozor, pa POZVAO DEVOJKU da dođe! Snimak "OBORIO" internet!
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

šmeker

VLAHOVIĆ U CENTRU PAŽNJE! Parkirao automobil od 120.000 EVRA, otvorio prozor, pa POZVAO DEVOJKU da dođe! Snimak "OBORIO" internet!

Fudbal -

Dušan Vlahović ne prestaje da oduševljava javnost u Italiji svojim postupcima.

Napadač Juventusa Dušan Vlahović nije protekle nedelje igrao za Srbiju protiv Mađarske i Crne Gore zbog povrede. Kratak odmor proveo je sa društvom u Madridu, a potom se vratio svojim obavezama u klubu iz Torina.

Srbin je u trening centar Juventusa stigao novim automobilom marke Maserati vrednim 120.000 evra, a svojim postupkom oduševio je ceo svet. Video je postao hit na društvenim mrežama.

Dušan Vlahović krenuo je kući, ali je stao ispred kapije trening centra Juventusa, kada je video jednu devojku koja je njegov veliki fan.

Ona ga je čekala još od početka treninga, a Srbin nije želeo da tek tako prođe pored nje. Vlahović je zaustavio automobil kada je video devojku. Otvorio je prozor, a ona je ostala bez teksta kada je on izvadio dres i poklonio joj. Dobila je i autogram, a zatim je Dušan nastavio dalje svojim putem.

Ovim potezom Dušan Vlahović oduševio je celu planetu, a jedna od navijačica Juventusa je sve to snimila.

Kurir sport

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track