VEROVALI ILI NE: Samo JEDAN reprezentativac Srbije NEMA MENADŽERA! Da li znate KOJI IGRAČ trenutno ne sarađuje sa agencijama?
Foto: Starsport

sam svoj gazda

VEROVALI ILI NE: Samo JEDAN reprezentativac Srbije NEMA MENADŽERA! Da li znate KOJI IGRAČ trenutno ne sarađuje sa agencijama?

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru rezultatom 3:1 i stigla na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo.

Nisu blistali izabranici Dragana Stojkovića Piksija, ali su uspeli da stignu do tri važna boda i na taj način obraduju čitavu naciju. Sada je ostalo da se napravi još jedan korak, osvoji bar bod protiv Bugarske, te ode na Euro prvi put pod imenom Srbija i prvi put još od 2000. godine kada je Jugoslavija stigla do četvrtfinala i poražena od Holandije sa 6:1.

Ako se plasiraju na Evropsko prvenstvo naši fudbaleri imaće priliku i da povećaju svoju vrednost na tržištu, te će se i njihovi menadžeri, kao i agencije, radovati odlasku. Da li znate da u reprezentaciji Srbije postoji samo jedan fudbaler koji u ovom trenutku nema menadžera?

Prema podacima specijalizovanog sajta Transfermarkt, Filip Mladenović jedini je igrač koji trenutno nema menadžera i nije deo niti jedne agencije.

Filip Mladenović
foto: Starsport©

Mladenović je u prošlosti imao loša iskustva, pa mu je zbog loših poteza menadžera 2014. navodno propao i transfer u Lehiju iz Gdanjska u kojoj je završio četiri godine kasnije. Tada je agent aktuelnog fudbalera Panatinaikosa tražio bolje finansijske uslove, pa je Mladenoviću transfer propao i pored toga što je prošao lekarske preglede.

Da li zbog toga ili je nešto drugo u pitanju, ako je za verovati Transfermarktu Filip Mladenović rešio je da postane sam svoj gazda.

Kada su ostali fudbaleri Srbije u pitanju situacija sa menadžerima i agencijama je sledeća:

1 / 3 Foto: Printscreen / Transfermarkt

Dakle, agencija "VPA SPORTS INTERNATIONAL LTD." ima čak četiri fudbalera, prati je "Promoesport", po dva igrača imaju "Friends & Football LLC", "LIAN Sports Group" i "INTERNATIONAL SPORTS OFFICE" dok po jednog predstavnika u reprezentaciji Srbije ima čak 11 agencija, plus Mateja Kežman.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:15

Navijači Crne Gore u sukobu sa policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track