HOROR POVREDA BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE! Brutalan start mu OKONČAO KARIJERU! Reakcija čoveka koji ga je OSAKATIO sve ZGROZILA! VIDEO
Foto: Starsport

prelom noge

HOROR POVREDA BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE! Brutalan start mu OKONČAO KARIJERU! Reakcija čoveka koji ga je OSAKATIO sve ZGROZILA! VIDEO

Fudbal -

Sećate li se Bernarda Parkera? Fudbaler koji je bio deo Crvene zvezde od januara do juna 2009. godine i na 16 utakmica upisao je šest golova i dve asistencije.

Sada je ofanzivni vezista iz Južne Afrike u poznim igračkim godinama, ima ih 37, a moraće prinudno da završi karijeru zbog horor povrede koju je doživeo. Parker je, nastupajući za TS Galaksi, doživeo otvoren prelom noge kada je na njega brutalno startovao Bongani Zungu iz Sandaunsa.

Momentalno je Zungu dobio crveni karton zbog ovog horor starta, a njegova reakcija pošto je osakatio Parkera zgrozila je planetu. Naime, Zungu je uporno ubeđivao sudiju da je išao na loptu, te da je istu pokupio, i pored toga što je Parker ležao na samo metar od njega i previjao se u bolovima.

Momentalno je Parker odveden u bolnicu kako bi se operisao i sada mu sledi dug oporavak, te je izvestan i kraj karijere jer je u poznim igračkim godinama.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:15

Navijači Crne Gore u sukobu sa policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track