VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA DELIJE! Navijači Crvene zvezde dobili PORUKU pred meč protiv Lajpciga: Bez jednog NE MOGU DA UĐU na stadion!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ne smeju to zaboraviti

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA DELIJE! Navijači Crvene zvezde dobili PORUKU pred meč protiv Lajpciga: Bez jednog NE MOGU DA UĐU na stadion!

Fudbal -

Izveštač Kurira iz Lajpciga - Aleksandar Radonić

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas u Nemačkoj igraju meč trećeg kola grupne faze Lige šampiona protiv Lajpciga.

Očekuje se da će četa Baraka Bahara imati veliku podršku na ovoj utakmici i Delije će se okupiti na "Rihard Vagner placu" u 17 časova, te će odatle krenuti u korteo ka stadionu.

1 / 5 Foto: FOTO: Kurir sport

Trenutno se na ulicama Lajpciga može videti puno navijača Crvene zvezde koji na Trgu Markt, sede po kafićima i uživaju u pivu, a izlepili su ovaj deo grada svojim nalepnicama.

1 / 4 Foto: FOTO: Kurir sport

Navijačima Zvezde stiglo je i važno obaveštenje pred ovu utakmicu. Naime, niko od Delija neće moći da uđe na stadion ukoliko kod sebe ne bude imao pasoš!

- Obaveštavamo sve Delije koje su doputovale u Lajpcig na utakmicu i imaju kartu, da je uz kartu potrebno poneti pasoš na stadion. Nije bitno iz koje ste zemlje, pasoš je obavezan - stoji u poruci koju su ljudi iz kluba uputili navijačima.

Kurir sport / Aleksandar Radonić

BONUS VIDEO:

00:05

Katai oduševio Delije u Lajpcigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track