ZBOG SUPRUGE OSTAVIO SVE! Kapiten španskog kluba usred sezone PREKINUO KARIJERU: Iza svega se krije izuzetno POTRESNA PRIČA!
Foto: Instagram

BORBA

ZBOG SUPRUGE OSTAVIO SVE! Kapiten španskog kluba usred sezone PREKINUO KARIJERU: Iza svega se krije izuzetno POTRESNA PRIČA!

Fudbal -

Kapiten Las Palmasa, iskusni Džonatan Viera, zbog svog misterioznog izostanka iz tima bio je predmet brojnih spekulacija proteklih nedelja u Španiji.

Na prethodnim mečevima u La Ligi nije ga bilo u sastavu, a sada je otkriveno i zašto. Naime, Viera je odlučio da prekine fudbalsku karijeru kako bi bio uz suprugu koja trenutno vodi žestoku borbu sa opakom bolešću.

Džonatan Viera
foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Njegovoj izabranici Estefaniji dijagnostifikovan je tumor materice i nedavno je operisana.

Vijera želi maksimalno da se posveti svojoj dragoj, pa je odlučio da ostavi fudbal po strani dok se supruga u potpunosti ne oporavi.

"Uvek ovako sa osmehom. To je naše najjače oružje. Volim te", napisao je emotivni fudbaler na svom Instagram profilu.

Nakon njegove dirljive objave počele su da pristižu poruke podrške sa svih strana.

Ovaj 34-godišnji fudbaler svoje prve fudbalske korake napravio je upravo u Las Palmasu. Kasnije je igrao za Valensiju, Standard iz Liježa i kineski Peking Guan u koji je otišao 2018. godine za 11 miliona evra.

Kući se vratio u leto 2021, a sada ga je najveće životno iskušenje primoralo da okači kopačke o klin, barem na neko vreme.

Kurir sport

00:05

Katai oduševio Delije u Lajpcigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track