OVO JE ZVEZDINA MISICA, SA INTRIGANTNOM TITULOM: Zgodna Ankica zrači lepotom! Njena ambicija NIJE VEZANA ZA FUDBAL!
Foto: FK Crvena zvezda

"BOMBA"

OVO JE ZVEZDINA MISICA, SA INTRIGANTNOM TITULOM: Zgodna Ankica zrači lepotom! Njena ambicija NIJE VEZANA ZA FUDBAL!

Fudbal -

FK Crvena zvezda ima novo zaštitno lice, misicu Ankicu Živković. Lepa Kragujevčanka je već nekoliko meseci član pi-ar tima šampiona države.

Ankica Živković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ankica Živković bila je učesnik takmičenja Mis Azija Golnal 2022. godine. Polovinom septembra te godine ponela je zvanje najsenzualnije žene na svetu, na takmičenju koje je održano u Maleziji.

Ankica Živković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Rođena je u Kragujevcu 2002. godine, gde je završila osnovnu školu "Svetozar Marković" i baletsku školu “Lujo Davičo" i Drugu kragujevačku gimnaziju. Govori engleski jezik i obožava glumu.

Student je Pravnog fakulteta u Novom Sadu, ali i stipendista na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment u Beogradu.

Kako je sama jednom priznala, prvi novac samostalno je zaradila sa 12 godina. Tih 20 evra danas visi u malom ramu na zidu devojačke sobe.

U šesnaestoj Ankica Živković se otisnula u svet. U Libanu je živela tri meseca radeći kao model što je u velikoj meri kreiralo njenu ličnost. Živela je i u Istanbulu.

Sama se prijavila za magazin "Vog" u kojem su izašle njene fotografije. Posle je sve krenulo kako treba...

Mnogi u Srbiji upoređuju Ankicu Živković sa prelepom francuskom glumicom Brižit Bardo. Ulaže u sebe i svoje projekte, pa je tako pokrenula svoju modnu liniju koja nosi naziv "Zoe by AZ".

Svesna je svoje lepote, pojave i seksepilnosti kojom zrači. Međutim, isto tako čvrsto je na zemlji, makar tako govori.

- Mladost i lepota su grubo ograničene vremenom. Toga sam savršeno svesna i delujem u skladu s tim. Mogla sam da se rodim drugačija, manje lepa. I u takvim okolnostima mislim da bih bila ista osoba. Lepota će jednom ostati samo uspomena - rekla je Ankica Živković za portal Infozija.

Trenutno uživa u Crvenoj zvezdi. Član je pi-ar tima, radi sa isto tako lepim ženama, sve u korist evropskog i svetskog prvaka iz 1991. godine.

Tako je sa delegacijama kluba Ankica bila član "Zvezdinog karavana", a boravila je i u Monte Karlu na žrebu za Ligu šampiona. Kao i na gostovanju kluba u Lajpcigu.

Njene ambicije su da završi fakultet i ostvari se u profesiji. Želi da postane sudija, kaže da je to njeno čvrsto opredeljenje, jer nema nameru da se bavi pozivom advokata, ili tužioca.

Kurir sport

01:25

Vladimir Lučić posle poraza od Sitija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track