ŠOK SCENA U URGENTNOM CENTRU! Ognjen Vranješ UTRČAO KAO FURIJA posle HOROR POVREDE saigrača! Od doktora je tražio SAMO JEDNO!
Foto: Seskimphoto / Avalon / Profimedia, @starsport

krenuo za kolegom!

ŠOK SCENA U URGENTNOM CENTRU! Ognjen Vranješ UTRČAO KAO FURIJA posle HOROR POVREDE saigrača! Od doktora je tražio SAMO JEDNO!

Fudbal -

Ognjen Vranješ na delu je pokazao da je prijatelj i kolega za primer.

Horor sudar glavama dogodio se prošle nedelje na utakmici Čukarički - Vojvodina u okviru 13. kola Superlige Srbije. Konkretno u 40-tom minutu su Vojin Serafimović iz Čukaričkog i Norman Kembel iz Vojvodine završili na travi okrvavljenih lica, a svi su se odmah uhvatili za glave, videvši da je to bio žestok duel i sudar.

Vojin Serafimović
foto: Starsport

Igrač Čukaričkog je bio sav u krvi. Sa druge strane, ni Kembel nije prošao ništa bolje, pa su lekari odmah utrčali na teren kako bi ukazali pomoć povređenima. Kembelu je zavijena glava i vratio se tada na teren, a Serafimović je na nosilima iznet sa terena i potom kolima hitne pomoći je prebačen u bolnicu kako bi mu bila ukazana pomoć.

Upravo je tamo prvi stigao njegov kolega Vranješ. On tog dana nije igrao utakmicu, ali je pokazao kolegijalnost i van terena.

Ognjen Vranješ, Sceniranje, Emisija
foto: Kurir

- Bukvalno je uleteo u Urgentni centar. Stigao je desetak minuta nakon što je ekipa Hitne pomoći dovezla Serafima. Odmah se na šalteru raspitao za Vojina. Bio je uznemiren i zabrinut. Važno mu je bilo samo da čuje da je sa njegovim saigračem sve u najboljem redu. Zadržao se nekoliko sati - priča naš izvor koji je bio na licu mesta.

Vojin Serafimović
foto: Starsport

Kurir.rs / Ljiljana Stanišić

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track