"NISAM NAVIKAO DA IGRAM U TAKVIM USLOVIMA" Medina sumirao utiske nakon debija u dresu Partizana!
Foto: FK Partizan

otvoreno

"NISAM NAVIKAO DA IGRAM U TAKVIM USLOVIMA" Medina sumirao utiske nakon debija u dresu Partizana!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Natan de Medina izjavio je danas da je srećan što je debitovao za crno-bele u utakmici Kupa Srbije i istakao da je spreman za sledeći meč.

Od dolaska u Partizan u septembru, Medina je podizao svoju formu i debitovao je posle manje od dva meseca u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Jedinstva koju su crno-beli dobili sa 1:0.

"Za mene je teren bio izuzetno problematičan, jer nisam navikao da igram pod takvim uslovima u kojima treba da pokažem svoju najbolju stranu. Ali, ako to izuzmemo, drago mi je što sam debitovao i mogu reći da sam spreman za sledeću utakmicu", rekao je Medina, prenosi klub.

Belgijski internacionalac, ponikao u Anderlehtovoj školi fudbala, naveo je da su mu se dopali navijači Partizana.

"Atmosfera je užarena baš kao na utakmicama Bundesliige, gde je zaista veliki broj navijača na stadionima u nacionalnom prvenstvu, što bih voleo da je i ovde slučaj. Imao sam priliku da igram i u Bundesligi 2 gde su isto 'ludi' za fudbalom. Zato su mi se odmah dopali navijači Partizana. Samo ću reći da su neverovatni. Treba nam takva podrška i dalje", rekao je on.

Fudbaleri Partizana sledeću utakmicu igraju u ponedeljak, kada će u gostovati Novom Pazaru u okviru 14. kola Super lige Srbije.

Kurir sport/Beta

00:30

Gol Zahida protiv Spartaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track