MESI JEDNOM REČENICOM BACIO U OČAJ MILIONE LJUDI! Argentinac šokirao navijače odgovorom na pitanje koje je zanimalo celu planetu
Foto: Greg Atkins / Zuma Press / Profimedia

DEMANTOVAO SVE

MESI JEDNOM REČENICOM BACIO U OČAJ MILIONE LJUDI! Argentinac šokirao navijače odgovorom na pitanje koje je zanimalo celu planetu

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Leo Mesi, razočarao je milione navijača Barselone.

Otkako je na leto 2021. godine napustio katalonski klub i postao igrač Pari Sen Žermena, priča se o njegovom povratku.

Ali, kako stoje stvari, fudbaler koji je nedavno osvojio osmu Zlatnu loptu u karijeri, više neće oblačiti dres Barselone.

- Mogao sam da se vratim u Barselonu prošlog leta, ali to se nije desilo. Bilo je slično kao i 2021. godine kada sam otišao. Razmišljao sam o povratku u Barselonu, tamo je moj život, oprostiti se na Kamp Nou je ono što sam uvek želeo, ali to nije bilo moguće - rekao je Mesi u intervjuu za "Lekip" i dodao:

- Imao sam mnogo ponuda na stolu ove godine uključujući brojne evropske klubove i one iz Saudijske Arabije. Odlučili smo da dođemo u Majami i srećni smo zbog te odluke. Osećamo se dobro.

Pojavila se nedavno priča da bi, poput Tjerija Anrija i njegovog kratkotrajnog odlaska iz Los Anđeles Galaksija u Arsenal, Mesi mogao da bude pozajmljen Barseloni dok traje pauza pred početak prvenstva u Americi.

- Ne, nema ništa od toga. Nema govora stvarno - poručio je Argentinac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track