"OVI IGRAČI ZVEZDE IGRAJU ZA PARE, TEŠKO JE DA RAZUMEJU ISTORIJU KLUBA" Radonić: Neshvatljivo da je Žan Filip Kraso u ZAPEĆKU!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

kurir tv

"OVI IGRAČI ZVEZDE IGRAJU ZA PARE, TEŠKO JE DA RAZUMEJU ISTORIJU KLUBA" Radonić: Neshvatljivo da je Žan Filip Kraso u ZAPEĆKU!

Fudbal -

Aleksandar Radonić, novinar sportske redakcije Kurira i bivši fudbalski sudija Raka Đurović, gostovali su u jutarnjem programu Kurir televizije razgovarajući o rezultatskoj krizi Crvene zvezde.

Crvena zvezda se već neko vreme nalazi u rezultatskoj krizi, pa mnogi sada upiru prstom u trenera Baraka Bahara i u njemu pronalaze glavnog krivca. Došao je Izraelac u Ljutice Bogdana sa velikim željama i ambicijom, pogotovo što su se crveno-beli ove sezone našli u grupnoj fazi Lige šampiona. Ipak, posle tri kola grupne faze elitnog takmičenja, ekipa sa Marakane upisala je samo jedan bod.

Saša Radonić, Raka Đurović
foto: Kurir tv

Radonić evidentnim naziva nezadovoljstvo uprave i navijača, uprkos svemu što je u Crvenu zvezdu uloženo. Raka se nadovezao na sagovornika ističući problem:

- Ja sam oprezan kao bivši igrač fudbala, i znam šta znači da se ne može kontinuirano držati isti rezultat, iako je bilo upozorenja da se ne raduje prerano.. U direktnim duelima sa ovim velikim ekipama, posebno kada j reč o Crvenoj zvezdi, zašto je krenuo tako da pada rezultat - rekao je Đurović i upitao:

- Gde je tu odgovornost sudije? Bez objašnjenja, sve ovo je malo sumnjivo šta se to dešava u klubu. Zvezda je kvalitetniji tim od Jang bojsa. Zašto Zvezda nije pobedila? Biće taj susret u Švajcarskoj, pa neka pokažu šta znaju i neka ih pobede... Ovo nije kapitalno i ovako je jako bitna utakmica... - rekao je Đurović.

Saša Radonić, Raka Đurović
foto: Kurir tv

Dal i Zvezda ima veće šanse ako igra na domaćem terenu, Radonić objašnjava:

- Navijači Zvezde uvek su bili i biće 12-i igrač koji nosi ekipu. Zvezdi je smanjen kapacitet na sutrašnjoj utakmici, zbog kazne UEFA-a. Oni su poručili igračima šta se od njih očekuje, ali jako je teško ovo ostvariti, pitanje je koliko oni to razumeju. Ovi momci igraju za pare i teško oni razumeju istoriju i tradiciju i energiju Crvene zvezde! Navijači su pevali divne pesme, ali to niko nije razumeo. Zvezda je imala sličnu situaciju 2004. godine na turniru u Nemačkoj, baš na stadionu u Lajpcigu, stvorena je euforija da Zvezda ide u Ligu šampiona, nažalost tada se desio Zenit i Zvezda je od tada ušla u veliku krizu. Ogromna greška Baraka Bahara bila je da u takvoj situaciji tempira formu na takav način i dolazak nekih igrača poremetio je atmosferu među stranim igračima, prosto je neverovatno da plemeniti igrač kao što je Žan Filip Kraso da bude u zapećku i dobija minutažu na kašičicu, a na utakmicu sa Jang bojsima ušao je pred kraj - rekao je Radonić.

06:57

TEŠKO JE OSTVARITI CILJEVE NAVIJAČA! ZVEZDINI MOMCI IGRAJU ZA PARE Radonić: Neshvatljivo mi je da je Žan Filip Kraso u ZAPEĆKU!

On veruje da sutradan Crvena Zvezda može da se digne, ali da se neće pitati samo ona nego i Lajpcig.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:08

KAKO DA PROVALITE KOJI JE NAJADEKVATINIJI SPORT ZA VAŠE DETE? Jevremović odao svoju tajnu: Nikako da se teraju na silu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track