DA SE NAJEŽIŠ! Govor Andrije Živkovića koji je "ZAPALIO" Grčku! Srbin ZAGRMEO u Pireju: "Pokazaćemo svima KO SMO!"
Foto: ACHILLEAS PAGOURTZIS / Sipa Press / Profimedia

bravo!

DA SE NAJEŽIŠ! Govor Andrije Živkovića koji je "ZAPALIO" Grčku! Srbin ZAGRMEO u Pireju: "Pokazaćemo svima KO SMO!"

Fudbal -

Solunski PAOK napravio je veliko iznenađenje i savladao je Olimpijakos usred Pireja rezultatom 4:2, a crno-bele je sa kapitenskom trakom oko ruke na ovom meču predvodio Andrija Živković.

PAOK je u prošlom kolu doživeo neuspeh kada ih je u još jednom derbiju savladao AEK (2:0), pa je Živković rešio da uzme stvari u svoje ruke i održi govor koji je motivisao saigrače i oduševio grčku javnost.

- Vreme je da se sve promeni. Vreme je da pobedimo i vratimo se u Solun sa tri boda. Ne odlazimo odavde bez tri boda. Pokazaćemo svima ko smo, da smo pobednici - grmeo je Živković u svlačionici i snimak govora ubrzo je postao viralan.

Kasnije je Živković nastavio sa fenomenalnim partijama, zablistao je na terenu, postigao jedan pogodak za PAOK i po završetku utakmice nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv AEK-a i poraženi. Ne gledamo u prošlost, ali želimo da nastavimo da igramo fudbal. Iskupili smo se za poraz u prethodnom meču - rekao je on, pa dodao:

- Više smo razgovarali, želeli smo da u meč uđemo agresivnije, sa više samopouzdanja. To smo i uradili. Borilo smo se, verovali smo u sebe, što nam je bilo potrebno i pobedili smo. Veoma sam srećan. Osećam ljubav, da je ovo moj dom. Želim da nastavimo ovako.

PAOK je trenutno četvrti na tabeli šampionata Grčke sa 20 bodova, jedan više imaju AEK i Olimpijakos, a lider Panatinaikos 25.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track