DAJTE ČOVEKU "PUŠKAŠA": Ko kaže da u Srbiji ne padaju EVROGOLOVI? Bivši igrač Partizana pogodio sa pola terena za TV špice! VIDEO
Foto: FOTO: Printscreen / Instagram / ofkbeograd1911

Majstor

DAJTE ČOVEKU "PUŠKAŠA": Ko kaže da u Srbiji ne padaju EVROGOLOVI? Bivši igrač Partizana pogodio sa pola terena za TV špice! VIDEO

Fudbal -

OFK Beograd nezadrživo grabi ka povratku u Superligu nakon sedam godina odsustva. Romantičari su ubedljivo prvi u drugom rangu takmičenja sa čak 13 bodova više od drugoplasirane Dubočice.

Mnogo lepši dani su pred slavnim klubom sa Karaburme, za razliku od onih sumornih koji su bili sve do zime 2022. godine kada se sve promenilo za 360 stepeni.

FK Zemun, OFK Beograd
foto: Nenad Kostić

Upravljačka struktura, uprava, organizacija, infrastruktura, trener i igrački kadar. Kada je reč o ovom poslednjem, napravljen je zaista odličan, reklo bi se superligaški tim sastavljen od nekoliko iskusnih igrača i dopunjen "triom" iz prvog tima Zvezde na dvojnoj registraciji, Kneževićem i braćom Mituljikić.

Posle 14 odigranih kola, OFK nema poraz, ima 11 pobeda i samo 3 remija, a najzaslužniji za to je Saša Marković. Igrač koji je ponikao na Karaburmi se posle internacionalne karijere vratio u svoj matični klub da ga vrati tamo gde i pripada. Gotovo da ne prođe utakmica gde bivši igrač Partizana ne postigne neki "evrogol".

Svake sedmice društvene mreže obiđu snimci neverovatnih golova, a poslednji u nizu je Markovićev gol protiv Mačve kojim je direktno doneo tri boda svom timu.

Šapčani su bili na dobrom putu da nanesu prvi poraz četi Sima Krunića, jer su vodili pogotkom Martina Novakovića od 34. minuta. Ipak, izjednačio je Knežević u 73. minutu, a samo što se krenulo sa centra, gosti su izgubili loptu na sredini, Marković je došao do lopte, pogledao ka golu, video je da je golman izašao, a onda vrhunskim udarcem lobovao golmana sa 50 metara za delirijum na Omladinskom stadionu.

Potez koji je ne viđa često na našim terenima i trenutak zbog kojih navijači i dolaze na stadion. OFK Beograd je na dobrom putu da se vrati u društvo najboljih, a ukoliko ne dođe do nekog većeg iznenađenja deluje da nema dileme kod koga će završiti nagrada za najboljeg igrača lige.

Pogledajte i sami se uverite u majstoriju Saše Markovića:

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track