SVI SMO PAMETNI POSLE MEČA! Barak Bahar hteo drugačiju Zvezdu protiv Lajpciga: Nisam pričao s igračima nakon utakmice
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

LIGA ŠAMPIONA

SVI SMO PAMETNI POSLE MEČA! Barak Bahar hteo drugačiju Zvezdu protiv Lajpciga: Nisam pričao s igračima nakon utakmice

Fudbal -

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar, izneo je utiske nakon poraza svog tima od Lajpciga.

Crveno-beli su na stadionu Rajko Mitić izgubili rezultatom 2:1.

Za razliku od prethodnih mečeva od prvog minuta je na terenu bio Žan Filip Kraso, a on je, kao i Srđan Mijailović, zamenjen na poluvremenu. Na terenu je pomalo neočekivano od početka do kraja bio Gelor Kanga.

- Odlučio sam da on igra. Primetio sam kasnije da su ekipi potrebne promene. Napravili smo neke izmene koje su nam pomogle da bolje počnemo drugi deo meča. Bili smo blizu da postignemo gol. Kanga dobro radi na treninzima, odigrao je odlično prethodni meč. Posle meča su svi pametni, hteli smo da igramo drugačije, sa Krasoom u sredini. Zbog visokog presinga to nije uspelo i morali smo da menjamo - rekao je Bahar i dodao:

- Posle meča smo svi pametni. Pre meča je bila ideja da Kraso bude u sredini. Mislili smo da imamo prednost u sredini terena. Njihov presing je bio veoma dobar, zato i nije uspelo da nam pođe za rukom sve ono što smo želeli.

Fk Crvena zvezda, Crvena Zvezda - Lajpcig, Stadion rajko Mitić
foto: Nemanja Nikolić

Kapiten, Aleksandar Dragović, prilično je oštro govorio o igri svog tima.

- Dragović je rekao šta je mislio. Prvo poluvreme smo zaslužili da imamo gol zaostatka, moglo je biti i više, ali je u drugom bilo bolje. Mogli smo do 1:1. Imali smo momentum. Želeli smo da igramo i na 2:1 za protivnika. Bilo bi sve drugačije da je neka lopta ušla do kraja meča u mrežu.

Zvezda sledeću utakmicu igra 11. novembra protiv Železničara i to je poslednji meč pred pauzu za reprezentacije.

- Zvezda je pokazala borbu u gostima. Očekivali smo više, naročito od rezultata. Razočarani smo. Danas smo bili blizu da dođemo do dobrog rezultata. Sada imamo meč u ligi, veoma važan za nas i za navijače. Posle toga ide reprezentativna pauza, a tek onda idemo u Bern gde nas čeka odlučujući meč.

Upitan je i šta je rekao fudbalerima u svlačionici.

- Ne pričam sa igračima nikada posle meča. Volim da se sve ohladi, želim da vidim sa mojim timom šta je dobro, šta nije. Prvo moramo sve da analiziramo, a onda ćemo videti šta ćemo reći igračima - rekao je Barak Bahar.

Kurir sport

Bonus video:

01:08

Igrači s navijačima posle meča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track