ŠOKANTAN PREOKRET: Navijača AEK-a ubio navijač AEK-a, a ne huligani Dinama?! Neverovatni podaci grčkih medija, uhapšen ubica
Foto: screenshot

haos

ŠOKANTAN PREOKRET: Navijača AEK-a ubio navijač AEK-a, a ne huligani Dinama?! Neverovatni podaci grčkih medija, uhapšen ubica

Fudbal -

Potpuno neverovatan preokret u slučaju ubistva navijača AEK-a u Atini

Muškarac osumnjičen za ubistvo Mihalisa Kacurisa, navijača atinskog AEK-a, uhapšen je danas u prestonici Grčke javljaju tamošnji mediji.

U pitanju je državljanin Grčke i to navijač, verovali ili ne, atinskog AEK-a, koji je već bio u zatvoru zbog učestvovanja u tuči sa navjačima PAOK-a u maju 2017. godine.

Prema informacijama do kojih je došao portal „Zougla.gr“ može se zaključiti da je uhapšeni A. D. možda i nehotice, u begu od navijača Dinama i Panatinaikosa, smrtonosno ranio nesrećnog Katsurisa, prenosi Sport klub pisanje grčkog portala.

navijači, Dinamo, Atina, AEK, huligani, hapšenje
foto: Ronald Gorsic / imago sportfotodienst / Profimedia

„Specijalna jedinica grčke policije uhapsila je u četvrtak poslepodne državljanina Grčke koji je učestvovao i u neredima pre početka finala Kupa između AEK-a i PAOK-a u maju 2017. u Volosu i tada je bio osuđen na 12 meseci zatora. Do hapšenja je došlo nakon DNK analize noža pronađenog na mestu na kojem je Mihalis Kacuris tragično stradao. Radi se o osobi poznatoj organima vlasti iz ranijih slučajeva, a u ovom konkretnom slučaju bilo je dovoljno dokaza da se A. D. zadrži u istražnom zatvoru“, piše „Zougla.gr“.

Dinamo, Bed Blu Bojs
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tu, međutim, dolazi do obrta, s obzirom na to da se u međuvremenu verovalo da je ubistvo počinio jedan od navijača Panatinaikosa.

„Imamo informaciju i da se pomenuta osoba nalazi na fotografiji u noći incidenta pre utakmice AEK-a i Dinama i da je, kako policijski izvori ističu, bio naoružan nožem. Na snimcima sa sigurnosnih kamera koje je pregledala specijalna jedinica atinske policije jasno se vidi da navijač AEK-a, A.D., trči pored Mihalisa Kacurisa i u jednom trenutku se sudara s njim dok su obojica pokušavali da pobegnu od huligana zagrebačkog Dinama i Panathinaikosa“.

Mihalis Kacuris, AEK, Dinamo, Atina, huligani, navijači
foto: Newsit.gr

Policija je pronašla nož s tragovima krvi, nakon čega su laboratorijska ispitivanja pokazala da uzorak odgovara Kacurisovoj. Kasnije, kada je urađena analiza uzorka DNK tragovi su vodili direktno ka A. D, rođenog 1988. godine, koji je bio ispitivan i u avgustu nedugo posle tragičnog ishoda tuče u delu Atine Novoj Filadelfiji.

Mihalis Kacuris, AEK, Dinamo, huligani, navijači, ubistvo
foto: Screenshot

Ovog puta, A. D. tokom ispitivanja priznao je da je bio u blizini Kacurisa, ali negirao da je došlo čak i do nehotičnog kontakta između njih dvojice, već da je nož izgubio tokom incidenta.

Kurir sport / Sport klub

Bonus video:

01:35

DINAMO ZAGREB TREBA DA SE IZBACI NA 5 GODINA IZ EVROPE! Puača oštro nakon tragedije u Atini: Poznati su EKSTREMISTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track