"LOŠA UTAKMICA ZA NAS, TEK SADA SE VIDI..." Lazetić potpuno razočaran nakon debakla TSC-a u Nemačkoj: Imali smo drugačiji plan
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

"LOŠA UTAKMICA ZA NAS, TEK SADA SE VIDI..." Lazetić potpuno razočaran nakon debakla TSC-a u Nemačkoj: Imali smo drugačiji plan

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je da je njegova ekipa bila dosta nesigurna sa loptom i da je imala loša rešenja i loše pasove.

TSC je poražen u gostima od Frajburga sa 0:5, u meču četvrtog kola Grupe A Lige konferencija.

- Sa loptom smo imali dosta nesigurnosti, nismo dovoljno želeli loptu. Pod velikim pritiskom smo bili, loša rešenja, loši pasovi... Promenili smo formaciju i prešli na 4-3-3, to je bilo desetak minuta kako treba i onda smo počeli da gubimo lopte na našoj polovini, pa su nas kaznili - rekao je Lazetić, a preneo "Mozzart sport".

- Ocena je odličan pet za Frajburg i slaba za nas. Čestitam protivniku na očigledno zasluženoj pobedi. Prvo poluvreme smo bili dosta u niskoj zoni, nismo uspevali u presingu, plan je bio da budemo mnogo više, a ne toliko nisko - dodao je Lazetić.

- Loša utakmica za nas, tek sada se vidi koliko smo mi bili u Bačkoj Topoli nerealno blizu i bili nezadovoljni rezultatom, ali ne možemo baš u kontinuitetu na ovom nivou da ponavljamo takve partije - rekao je Lazetić.

TSC je na poslednjem mestu u grupi sa jednim osvojenim bodom.

- Mojim igračima je sada sve jasno, svega su svesni, okrećemo se utakmici protiv Vojvodine, biće vremena da se ovo sve analizira - zaključio je Lazetić.

Kurir sport

Bonus video:

00:26

Atmosfera pred početak utakmice Fiorentina - Čukarički

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track