ZVEZDA GOSTUJE U PANČEVU Bahar: Želimo da odemo na pauzu sa dobrom atmosferom i rezultatom
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA GOSTUJE U PANČEVU Bahar: Želimo da odemo na pauzu sa dobrom atmosferom i rezultatom

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je, pred superligašku utakmicu protiv Železničara, da crveno-beli žele da na reprezentativnu pauzu odu sa dobrom atmosferom i rezultatom.

"Svaka naredna utakmica je prilika da se ekipa izdigne, povrati samopouzdanje, kao i da postiže više golova, bude konkretnija i bolja na terenu. Pritisak je naravno prisutan uoči svake utakmice Crvene zvezde", rekao je Bahar, prenosi klub.

Posle poraza od Lajpciga u Ligi šampiona ove nedelje, fudbaleri Crvene zvezde sutra gostuju ekipi Železničara, u utakmici 15. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 31 bodom, odnosno imaju šest manje od prvoplasiranog Partizana, dok je Železničar na 14. poziciji sa 11 osvojenih bodova.

"Crvena zvezda ima utakmice na svaka tri dana, ali ne sme da nam bude izgovor činjenica da često igramo. Imamo veliki broj igrača, kvalitetan roster. Moraćemo malo da rotiramo i uoči ove utakmice. Želimo da odemo na pauzu sa dobrom atmosferom i rezultatom", rekao je Bahar.

Defanzivac crveno-belih Uroš Spajić će propustiti predstojeći prvenstveni duel.

"Spajić neće biti u konkurenciji za utakmicu, s obzirom da ima manji problem sa kolenom. Ne želimo da rizikujemo ozbiljniju povredu. Svi ostali su zdravi. Imamo veliki roster igrača, odlučićemo ko će biti na terenu u okviru prireme za utakmicu. Očekuje nas još jedan trening do sutrašnjeg meča", rekao je trener Zvezde.

Barak Bahar
foto: Starsport©

Izraelski trener se osvrnuo i na konstantnost u igri crveno-belih.

"Teško je u Ligi šampiona odigrati više od 45 minuta na sjajnom nivou. Protiv Lajpciga nam je malo nedostajalo da izjednačimo rezultat. U domaćem šampionu tokom čitavog meča imamo kontrolu, a verujemo da ćemo i sutra imati inicijativu, biti efikasniji i sačuvati naš gol", naveo je on.

Pred prvotimcima Crvene zvezde su dva meča u Super ligi Srbije, a zatim gostovanje Jang Bojsu u Bernu.

"Biće vremena da govorimo o utakmici protiv Jang Bojsa. Pre toga nas očekuju dve važne utakmice u nacionalnom prvenstvu. Prva je na programu sutra, dok je naredna posle reprezentativne pauze. Kada obe prođu, moći ćemo da razgovorato o utakmici Lige šampiona", zaključio je Bahar.

Utakmica Železničar - Crvena zvezda na programu je sutra od 18.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track