MILAN PAVKOV PONOVO U CRVENOJ ZVEZDI?! SPREMA LI SE TO POVRATAK MILJENIKA DELIJA: Visoki napadač je opet u modi!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

detonacija

MILAN PAVKOV PONOVO U CRVENOJ ZVEZDI?! SPREMA LI SE TO POVRATAK MILJENIKA DELIJA: Visoki napadač je opet u modi!

Fudbal -

Da li je došlo vreme za povratak miljenika navijača Crvene zvezde Milana Pavkova?!

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nije tajna, čelnici kluba iz Ljutice Bogdana 1 A ozbiljno razmišljaju o Milanu Pavkovu. Junak utakmica protiv Liverpula, Kopenhagena, Milana i nekoliko derbija sa Partizanom član je kluba Al Fajha iz Saudijske Arabije, ali sa mizernom minutažom. Poslednji meč odigrao je 28. avgusta protiv ekipe Abha.

Milan Pavkov je od početka lige u Saudijskoj Arabiji odigrao samo tri utakmice, uglavnom je na klupi i tiho krcka milionski ugovor koji ima. Očigledno trener Vuk Rašović ne računa previše na njega, pa šansu ukazuje Nigerijcu Antoniju Nvakameu i napadaču iz Zambije Fašionu Sakali, najboljem strelcu tima sa šest golova.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Milan Pavkov je velika želja uprave Crvene zvezde, međutim konačnu odluku o njegovom povratku doneće sportski sektor sa Barakom Baharom. Visoki napadač mogao bi na zimu da raskine ugovor sa Al Fajhom i bude slobodan u izboru nove sredine. I prošle zime Crvena zvezda je imala nameru da vrati 193 centimetra visokog napadača, ali ideja nije realizovana.

- Nama je za potrebe otključavanja bunkera protiv domaćih timova potreban Milan Pavkov. Uz to i miljenik navijača Crvene zvezde - rekao je Kuriru jedan visoki zvaničnik kluba sa Marakane.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Milan Pavkov (29) napustio je Crvenu zvezdu prošlog leta u transferu vrednom 1.000.000 evra kada je pojačao saudijsku Al Fajhu. Bilo je to posle eliminacije od Makabija iz Haife u plej-ofu Lige šampiona, kada je Milan Pavkov bio tragičar utakmice jer je dao autogol.

Kurir sport/A. R.

00:54

MILAN PAVKOV POSTAO OTAC: Srećni roditelji sinu dali srpsko tradicionalno ime (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track