MALI KLUB, VELIKOG SRCA! Srpski petoligaš održao svima lekciju iz humanosti - evo kako se NA DELU voli i poštuje svoja zemlja!
Foto: Printscreen

svaka čast

MALI KLUB, VELIKOG SRCA! Srpski petoligaš održao svima lekciju iz humanosti - evo kako se NA DELU voli i poštuje svoja zemlja!

Fudbal -

Možda su po stepenu takmičenja gde se nalaze, kao i nazivu, oni "mali", ali po svemu drugom su jedan veliki klub. Klub velikog srca. Klub koji ima malo, ali i to malo spreman da pokloni onima kojima je to najpotrebnije.

Gest vredan divljenja dolazi nam sa terena 5. lige Srbije. FK Mali Požarevac ceo prihod od ulaznica (kao i donacije) sa meča protiv Hajduka donirao je organizaciji "Srbi za Srbe".

- Pored dobrog rezultata ostvarenog na terenu, gde smo pokazali kakvi smo fudbaleri (pobeda 5:0), danas smo svi zajedno pokazali i kakvi smo ljudi. I pored nepopularnog termina za odigravanje utakmice, ne toliko idealnih vremenskih uslova za gledanje iste, uspeli smo zajedno sa našim navijačima da u humanitarnoj akciji skupimo 24.000 dinara i uplatimo humanitarnoj organizaciji "Srbi Za Srbe". Hvala svima koji su učestvovali, nadamo se da će ovo postati tradicija i da ćemo sledeći put biti još uspešniji - stoji na profilu ovog kluba.

Inače, Mali Požarevac trenutno je član Prve Beogradske lige. Kada budu završili svlačionice, konačno će mečeve u kojima su domaćini igrati na svom stadionu. Trenutno su domaćini u Ralji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track