SPALETI IMA OZBILJNE GLAVOBOLJE PRED MEČEVE ODLUKE! Italija ima problema sa povredama igrača, Biragi uskočio kao zamena!
Foto: Massimo Paolone/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

kvalifikacije

SPALETI IMA OZBILJNE GLAVOBOLJE PRED MEČEVE ODLUKE! Italija ima problema sa povredama igrača, Biragi uskočio kao zamena!

Fudbal -

Levi bek Kristijano Biragi pozvan je u fudbalsku reprezentaciju Italije za poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Severne Makedonije i Ukrajine.

Kako je danas saopštio Fudbalski savez Italije, 31-godišnji kapiten Fjorentine priključio se trening kampu reprezentacije u Koverčanu.

On je pozvan kao zamena za defanzivca Manuela Lazarija.

Selektor Italije Lučano Spaleti ima mnogo problema sa povredama igrača, pošto ne može da računa na Manuela Lokatelija, Davidea Kalabriju, golmana Aleksa Mereta i Rafaela Toloja.

Uoči odlučujućih utakmica Italija je treća na tabeli Grupe C sa 10 bodova iz šest utakmica. Engleska se već plasirala na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj i prva je na tabeli sa 16 bodova iz takođe šest utakmica.

Ukrajina je druga sa 13 bodova iz sedam utakmica, a Severna Makedonija iz šest utakmica ima sedam bodova. Malta je poslednja bez bodova.

Italija će u petak igrati u Rimu protiv Severne Makedonije, a u ponedeljak će u Leverkuzenu igrati kao gost protiv Ukrajine.

Prve dve ekipe iz svake grupe plasiraće se direktno na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track