NI ON NEĆE DRES "ORLOVA": Srbija GUBI još jednu veliku bitku? Biser Bajerna obukao OPREMU NEMAČKE! (FOTO)
Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

nije dobro

NI ON NEĆE DRES "ORLOVA": Srbija GUBI još jednu veliku bitku? Biser Bajerna obukao OPREMU NEMAČKE! (FOTO)

Fudbal -

Biser minhenskog Bajerna, Aleksandar Pavlović, odazvao se u U20 reprezentaciju Nemačke te je sva prilika da će Srbija izgubiti bitku za ovog fudbalera.

Govorio je selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi na nedavnoj konferenciji za medije o ovom fudbaleru i istakao je kako će Pavlović sam morati da odluči za koju reprezentaciju će zaigrati.

- Od njega zavisi, što se nas tiče - mi smo spremni da izađemo u susret. Želimo svakom detetu našem da damo šansu, ali mora da se ide stepenik po stepenik. Sad je neko debitovao za Bajern, pa kao u "A" tim. Ne ide to baš tako. To je kao da čekamo ispred bolnice da se rodi neko Srpče, da ga iz bolnice rezervišemo. Ti svi momci moraju da se dokažu. To su neke pionirske, mlade, pa onda A reprezentacija. Sem ako si čudo pa sa 17 u A tim, kao Pele. Što se nas tiče, mi smo otvoreni kao što se tiče Ugrinića. Sačekali su i nikakav problem. Nije da mi nismo hteli, ponudili, ali odlučili su drugačije i sve najbolje. Nije nikakav problem. Tako da Pavlović ima potencijal ako je potpisao sa Bajernom, ali na njemu je da se pokazuje i dokazuje, da li će igrati i pratimo - rekao je Stojković, a samo par dana kasnije pojavila se fotografija Aleksandra Pavlovića u opremi Nemačke.

Pavlović je rođen u Minhenu, nastupa na poziciji defanzivnog veziste, srpskog je porekla, ali nikada nije zaigrao za našu zemlju. Sada je izvesno da će, bar u mlađim kategorijama, nastupati za Nemačku. Podsetimo, pored njega Srbija je izgubila i Filipa Ugrinića koji je odlučio da nastupa za Švajcarsku.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track