BURA U BOSNI! Navijači skandirali Miloševiću - "SAVO, ODLAZI" Srpski trener ZAGRMEO na konferenciji: Mogu da viču šta hoće!
Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

kvalifikacije

BURA U BOSNI! Navijači skandirali Miloševiću - "SAVO, ODLAZI" Srpski trener ZAGRMEO na konferenciji: Mogu da viču šta hoće!

Fudbal -

Veliko nezadovoljstvo vlada u fudbalskoj javnosti Bosne i Hercegovine zbog katastrofalnog rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Bosna kvalifikacije za Evropsko prvenstvo završila na poražavajućem 5. mestu u Grupi J, iza Portugala, Slovačke, Luksemburga i Islanda. Samo je autsajder Lihtenštajn bio lošiji od naših komšija.

Savo Milošević je krajem septembra zamenio na klupi ove reprezentacije Meha Kodara, ali nije uspeo da napravi čudo.

Nakon trijumfa na debiju protiv Lihtenštajna upisao je tri teška vezana poraza i neslavno završio kvalifikacije.

U nedelju komšije su na "Biljinom polju" poražene od Slovačke rezultatom 1:2, a nezadovoljni navijači zvižducima i povicima "Savo, odlazi" dočekali su i ispratili sa terena selektora svoje reprezentacije.

Tako su jasno stavili do znanja da ga ne žele na klupi nacionalnog tima.

Na konferenciji za medije Milošević je kratko prokomentarisao povike sa tribina.

"Nemam komentar. Nije to do mene. Ne mogu da se bavim navijačima. Ko god dođe na stadion, može da priča, viče šta hoće. Nisam se time nikad bavio. Taman posla - rekao je Milošević.

Podsetimo, Bosna i dalje ima šansu da se nađe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Naredne godine u martu komšije će igrati u baražu za EP, koji su izborili kroz Ligu nacija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track