SVEŠTENIK ZAGRMEO I "ZAPALIO" REGION: Savo Milošević ne može da učini da SMATRAM SVOJOM reprezentaciju gde se PSUJE MAJKA ČETNIČKA
Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia, Printscreen/Youtube

poruka

SVEŠTENIK ZAGRMEO I "ZAPALIO" REGION: Savo Milošević ne može da učini da SMATRAM SVOJOM reprezentaciju gde se PSUJE MAJKA ČETNIČKA

Fudbal -

Savo Milošević kao selektor fudbalera BiH poslednjim nastupima u javnosti trudi se da se dopadne širokom auditorijumu u toj zemlji.

Savo Milošević
foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

Moguće je da Savo Milošević izjavama tipa da "svi partizanovci, pa tako i on, uvek navijaju za Željezničar i Hajduk" skrene pažnju sarajevske javnosti sa očajnih rezultata fudbalske reprezentacije. BiH je ponižena u kvalifikacijama za EP i ostaje joj samo baraž u martu sledeće godine kao mogućnost da ode u Nemačku.

Javni nastupi Sava Miloševića izazivaju reakcije, kako iz Federacije BiH, tako i Republike Srpske entiteta koji predstavlja nekadašnji fudbaler Partizana, rodom iz Bijeljine.

Darko Đogo
foto: Printskrin/Jutjub

Darko Đogo, srpski bogoslov, sveštenik Srpske pravoslavne crkve i redovni profesor na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu u Foči govorio je o Savi Miloševiću kao selektoru BiH.

- Savo Milošević vodi reprezentaciju, kao super... To je moja reprezentacija... Mogu da vam kažem. Ja sam voleo Savu Miloševića, navijač sam Partizana - rekao je Darko Đogo gostujući u podkastu "Rubikon" i nastavio:

- Ali hiljadu Sava Miloševića ne može da mi reprezentaciju zemlje koja je nastala na secesiji od moje zemlje... To jeste birokratije koja je nastala odvajajući se... I tribine na kojima se psuje i pljuje... Psuje majka četnička, ne može da učini mojom reprezentacijom!

Savo Milošević posle poraza od Luksemburga i Slovačke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nalazi se pod baražnom vatrom javnosti i sarajevskih medija. Na poslednjoj konferenciji nekadašnji fudbaler i trener Partizana izjavio je da je spreman da odstupi sa mesta selektora, ukoliko se to od njega zatraži.

Kurir sport

00:15

Savo Milošević zapevao u punoj kafani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track