KO ĆE U ŠEŠIR SA SRBIJOM? Poznati parovi BARAŽA za Euro, Savo Milošević dobio NAJTEŽEG rivala!
Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

žreb

KO ĆE U ŠEŠIR SA SRBIJOM? Poznati parovi BARAŽA za Euro, Savo Milošević dobio NAJTEŽEG rivala!

Fudbal -

Žreb za plej-of Evropskog prvenstva održan je u francuskom Nionu, a dobili smo parove za sve tri staze.Bosna i Hercegovina nije imala sreće na žrebu, jer je dobila najtežeg mogućeg protivnika, Ukrajinu.

Selekcija Sava Miloševića nije bila miljenik Fortune, mogli su da idu na Finsku koja ke svakako mnogo lakši protivnik od Ukrajine, kojoj je u konkurenciji Engleske i Italije falio samo bolji međusobni skor sa "Azurima" da bi se našli u Nemačkoj.

Jasno je da Bosnu čeka težak zadatak u martu, ali je dobra stvar što će igrati kod kuće. Ukoliko prođu Ukrajinu, Bosna će opet kod kuće igrati sa pobednikom duela Izrael - Island.

U ostalim stazama Vels dočekuje Finsku u Kardifu, dok Poljska igra sa Estonijom u Varšavi. Još od ranije je poznat žreb u trećoj stazi, Gruzija igra kod kuće protiv Luksemburga, a Grčka u Atini dočekuje Kazahstan.

Domaćini u njihovim finalima biće Vels/Finska i Gruzija/Luksemburg. Pobednici sve tri staze naći će se u četvrtom šeširu na žrebu za EURO zajedno sa Srbijom, Italijom i Švajcarskom. Žreb za EURO na programu je 2. decembra u Hamburgu.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:58

OVO JE TAJNA USPEHA SRPSKIH FUDBALERA Dušan i Stefan Ilić: Igrali smo moderan i disciplinovan fudbal OČEKUJEMO VELIKA OSTVARENJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track