LOZNICA SLAVILA PROTIV IVANJICE: Pobeda za prvo mesto
Foto: T. Ilić

U 11. kolu Prve lige Srbije

LOZNICA SLAVILA PROTIV IVANJICE: Pobeda za prvo mesto

Fudbal -

U poslednjoj prvenstvenoj utakmicu ove jeseni aktuelni šampion KMF Loznica grad slavila je protiv poslednjeplasirane Ivanjice sa 4:0 u 11. kolu Prve lige Srbije.

Iako su na dnu tabele gosti nisu bili lak protivnik kako to možda pokazuje rezultat jer su u prvom poluvremenu mreže mirovale, a domaći igrači nisu mogli naći put do gola iako su imali inicijativu.

U drugom delu su Lozničani podesili nišanske sprave i za osam minuta četiri puta otključali protivničku bravu. Najpre je strelac bio Eduardo Makado u 31. minutu, da bi onda šest minuta kasnije pogađali najpre Marko Avramović u 37. pa onda i dvostruki strelac, Aleksandar Pavlović, prvo u istom tom minutu, a onda i u 39. minutu kada je i postavio konačnih 4:0.

Ovom pobedom KMF Loznica izbila je na prvo mesto tabele i tu će i ostati tokom zimske prvenstvene pauze ukoliko sutra Vranje na svom terenu ne savlada Novi Pazar. Inače, KMF Loznica je i u drugom kolu slavila protiv Ivanjice sa 6:1.

Za Lozničane nema odmora jer ih čeka put u Portugaliju i nastavak borbe u Ligi šampiona. Loznica se nalazi u grupi C u kojoj su i domaćin naredne runde portugalski Sporting CP, Sporting Anderleht iz Belgije i mađarski Haldas, a utakmice će biti odigrane od 28. novembra do 3. decembra.

Inače, dvostruki šampion Srbije drugu godinu uzastopno našao se u društvu 16 najboljih evropskih ekipa u futsalu

T.I. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track