"ZNAMO DA JE PROTIVNIK JAK TIM" Trener Jang Bojsa MAKSIMALNO OPREZAN pred meč sa Zvezdom - evo šta očekuje od crveno-belih!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

"ZNAMO DA JE PROTIVNIK JAK TIM" Trener Jang Bojsa MAKSIMALNO OPREZAN pred meč sa Zvezdom - evo šta očekuje od crveno-belih!

Fudbal -

Fudbaleri Jang Bojsa dočekuju sutra od 21 sat ekipu Crvene zvezde, u utakmici petog kola grupne faze Lige šampiona.

Trener fudbalera Jang Bojsa Rafael Viki rekao je da očekuje da će Crvena zvezda napasti u sutrašnjem meču Lige šampiona, ali i dodao da je njegov tim svestan da pobedom može da napravi nešto veliko-

."Ne osećam nikakav pritisak. Nikada ne prilazim utakmicama sa idejom da nešto moramo, već sa idejom da smo sposobni da to i uradimo. A, pobedom možemo da napravimo nešto veliko. Tako da pritisak nije ništa veći nego na ostalim utakmica. Samo treba da namestimo glavu tako da verujemo da možemo", rekao je Viki na konferenciji za novinare.

Oba tima u ovaj meč ulaze sa po jednim osvojenim bodom i ovaj duel odlučiće ko će sa trećeg mesta i na proleće igrati u Evropi.

Rafael Viki
foto: Starsport

Viki je naveo da ga ohrabruje prvi meč u Beogradu, koji je završen rezultatom 2:2, nakon što je Osman Bukari pogodio za izjednačenje Zvezde u 88. minutu.

"Ta utakmica nam daje samopouzdanje. Videli smo da smo jednaki. Stvorili smo nekoliko zaista dobrih šansi. U taj meč smo ušli sa svešću da možemo da uradimo nešto veliko. Ovo sada je sjajna prilika za nas da i dogodine igramo međunarodni fudbal. Ali znamo da je protivnik jak tim, sa mnogo potencijala u napadu", rekao je on.

"Ne razmišljam više o rezultatu iz Beograda. Naravno, raspoloženje posle utakmice nije bilo dobro, bili smo razočarani, jer dugo smo vodili i na kraju uzeli samo bod", dodao je trener Jang Bojsa.

Upitan kakvu utakmicu očekuje, Viki je rekao da su obe ekipe svesne uloga u sutrašnjem meču.

"Uvek je teško pričati o protivniku, jer ne znamo šta njihov trener sprema i kako će oni igrati. Ali i jedni i drugi znamo kakav je ulog i šta možemo da ostvarimo pobedu. Ne očekujem da će da čekaju. Krenuće oni u napad. Ali koncetrišemo se na nas", istakao je Viki.

Kurir sport

Bonus video:

00:21

Gužva pred utakmicu Zvezda - Jang Bojs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track