DA LI JE BAŠ OVO GRUPA SRBIJE ZA EURO? Narod NE KRIJE koga želi, ako se prognoze ostvare - gledaćemo TRI SPEKTAKLA!
Foto: Starsport

evropsko prvenstvo

DA LI JE BAŠ OVO GRUPA SRBIJE ZA EURO? Narod NE KRIJE koga želi, ako se prognoze ostvare - gledaćemo TRI SPEKTAKLA!

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije osvarila je plasman na Euro prvi put kao samostalna država i prvi put još od 2000. godine, a žreb za grupnu fazu ovog takmičenja na programu je u subotu, 2. decembra.

"Orlovi" će biti u četvrtom šeširu na žrebu i neće moći da igraju protiv Italije, Švajcarske i pobednika baraž mečeva. Po okončanju kvalifikacija za Euro na portalu Kurir.rs mogli ste da učestvujete u anketi i odgovorite na pitanje - koga biste voleli da vidite u grupi sa Srbijom?

Ako se ostvare prognoze navijača i čitalaca Kurira, gledaćemo tri spektakla na Evropskom šampionatu jer će se Srbija naći u grupi sa Belgijom, Albanijom i Hrvatskom!

Belgija je dobila čak 29,45% glasova iz prvog šešira i iza ove selekcije ostali su Nemačka, Portugalija, Engleska, Španija i Francuska.

Euro
foto: Printscreen / Kurir

U drugom šeširu ubedljivo prvo mesto u anketi osvojila je selekcija Albanije sa 49,54% glasova. Narod očigledno želi susret sa Albancima koji su u anketi bili ispred Rumunije, Mađarske, Austrije, Turske i Danske.

Euro
foto: Printscreen / Kurir

Kada je treći šešir u pitanju, čitaoci Kurira na prvo mesto stavili su Hrvatsku sa 34,91% glasova. Iza Hrvata ostali su Slovaci, Slovenci, Škoti, Česi i Holanđani.

Euro
foto: Printscreen / Kurir

Dakle, nema dileme da ćemo gledati tri spektakla ako se prognoze naroda ostvare, a novo pitanje za vas je - koje mesto bi Srbija zauzela u grupi sa Belgijom, Albanijom i Hrvatskom?

Kada pogledamo grupu koju čitaoci Kurira najmanje žele, u njoj bi Srbija igrala protiv Francuske, Danske i Holandije što zaista deluje kao veoma težak zadatak.

Ipak, za konačan sastav grupe Srbije na Euru moraćemo da se strpimo do subote 2. decembra kada će od 18 časova početi žreb.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

04:08

Aleksandar Mitrović posle Bugarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track