SAVO MILOŠEVIĆ OSTAO BEZ TEKSTA! "Novi Rade Bogdanović" RAZAPEO Srbina u PROGRAMU UŽIVO: "Na osnovu čega vi POZIVATE igrače?!"
Foto: Antonio Balic / imago sportfotodienst / Profimedia

imao je šta da mu kaže

SAVO MILOŠEVIĆ OSTAO BEZ TEKSTA! "Novi Rade Bogdanović" RAZAPEO Srbina u PROGRAMU UŽIVO: "Na osnovu čega vi POZIVATE igrače?!"

Fudbal -

Rade Bogdanović dobro je poznato lice u svetu srpskog fudbala jer svojim britkim jezikom često kritikuje sve za koje smatra da su zaslužili. Sada se na udaru "novog Radeta Bogdanovića", nekadašnjeg reprezentativca BiH Mirka Topića, našao Savo Milošević.

Savo Milošević
foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

Topić i Milošević bili su gosti u jednoj emisiji Federalne televizije i selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine našao se na meti žestokih kritika.

- Nije mi jasno da se u reprezentaciju poziva igrač koji nije postigao gol 11 meseci. Čovek uopšte ne daje gol i ne asistira. Uzeću i primer Ziljića. U osam utakmica od kada ste vi selektor nije postigao ni gol ni asistenciju. Pa po kom osnovu pozivate igrače - počeo je izlaganje Topić dok ga je Milošević ćutke i pognute glave slušao.

Govorio je Marko Topić i o Saidu Hamuliću i Almedinu Ziljkiću, izneo je još nekoliko žestokih prozivki na račun Miloševića koji posle svega nije želeo da se upušta u raspravu. Kako je sve izgledalo možete pogledati u sledećem video snimku koji je za kratko vreme "zapalio" društvene mreže.

Savo Milošević imaće vremena da ispravi stvari i dokaže javnosti u Bosni i Hercegovini da zaslužuje poziciju selektora i to u baraž mečevima za plasman na Euro. U polufinalu selekcija BiH igraće protiv Ukrajine, dok će u eventualnom finalnom meču ići na pobednika duela Izrael - Island.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

04:08

Aleksandar Mitrović posle Bugarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track