SKANDALOZNA ODLUKA SUDIJE RAZBESNELA HALANDA Scena o kojoj bruji fudbalska Evropa: Slavni as PSOVAO arbitra, skroz POLUDEO od besa
Foto: Darren Staples / AFP / Profimedia

bruka

SKANDALOZNA ODLUKA SUDIJE RAZBESNELA HALANDA Scena o kojoj bruji fudbalska Evropa: Slavni as PSOVAO arbitra, skroz POLUDEO od besa

Fudbal -

Sramna odluka sudije Sajmona Hupera u nadoknadi vremena bacila je ogromnu senku na spektakularan derbi između Mančester sitija i Totenhema.

Fudbaleri Mančester sitija odigrali su nerešeno 3:3 sa Totenhemom u derbiju 14. kola Premijer lige.

Nažalost, nakon meča u prvi plan dospeo je arbitar Sajmon Huper.

U Mančester sitiju imaju mnogo razloga za fustracije zbog neshvatljive odluke koju je sudija Huper doneo u samom finišu meča. Naime on je u nadoknadi vremena katastrofalnom odlukom ozbiljno oštetio Mančester siti.

Siti je krenuo u obećavajuću kontru. Rodri je proigrao Halanda koga je Emerson Rojal nepropisno zaustavio, međutim, Norvežanin je uspeo da ostane na nogama i nastavi akciju. Sudija je pružio ruku i pokazao da pušta prednost, pa je Halan odigrao za Griliša koji je ostao 1 na 1 sa golmanom, a onda je usledio pravi šok. Huper se oglasio i svirao prekršaj nad Halandom i tako upropastio sjajnu kontru Građana.

Igrači Sitija izgubili su živce, opkolili sudiju i urlali na njega. Ljubitelji fudbala Erlinga Halanda nikada nisu videli tako besnog. Dotrčao je do sudije i vikao, a kada je označio kraj poručio mu je da "odj*be"!

Nije se smirio ni nakon utakmice. Na svom "Tviter" nalogu podelio je snimak sporne situacije uz komentar "WTF" ili u slobodnom prevodu "Koji k****".

Njegova objava izazvala je lavinu reakcija.

Kurir sport

03:35

Tadić Srbija Bugarska Leskovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track