APENINI "GORE": Vrela Italijanka u NIKAD PROVOKATIVNIJEM izdanju ZASENILA sve na proslavi Serije A! Muškarci su OSTALI BEZ DAHA!
Foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

uh

APENINI "GORE": Vrela Italijanka u NIKAD PROVOKATIVNIJEM izdanju ZASENILA sve na proslavi Serije A! Muškarci su OSTALI BEZ DAHA!

Fudbal -

Poznata italijanska manekenka, tv lice i novinarka, Đulija Salemi, pojavila se na proslavi Serije A u nikad provokativnijem izdanju.

Ona je jedna od najfatalnijih žena u svetu fudbala na Apeninima, a kada se pojavila na proslavi u Milanu svima je bilo jasno zbog čega je tako.

Otvorena crna haljina pokazala je sve atribute vrele Đulije i prisutni su ostali bez daha kada su je videli.

1 / 4 Foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Đulija je inače rođena 1. aprila 1993. u Pjaćenci, a veoma je popularna na društvenim mrežama gde je prati 1.900.000 ljudi.

Na gala večeri Serije A odabran je i idealan tim godine elitnog italijanskog takmičenja gde su se našli sledeći fudbaleri:

Majk Manjan (Milan), Đovani Di Lorenco (Napoli) Kim Min-Đae (Napoli), Alesandro Bastoni (Inter), Teo Ernandez (Milan), Stanislav Lobotka (Napoli), Hakan Čalhanoglu (Inter), Nikolo Barela (Inter), Hviča Kvarachelija (Napoli), Viktor Osimen (Napoli), Rafael Leao (Milan).

Ipak, svi su ostali u drugom planu zbog nestvarno lepe Đulije Salemi.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track