TRENER VOŽDOVCA PRED KUP: Nema kalkulacija, izlazimo sa najjačim timom! Prošle sezone su izbacili Partizan!
Foto: Starsport©

kup srbije

TRENER VOŽDOVCA PRED KUP: Nema kalkulacija, izlazimo sa najjačim timom! Prošle sezone su izbacili Partizan!

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Marko Savić rekao je danas da njegova ekipa mora da bude oprezna protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice i da će u tom duelu osmine finala Kupa Srbije izvesti najjači tim pošto klub ima najviše ambicije u tom takmičenju.

"Činjenica da su prošle sezone izbacili Partizan govori dosta o njima. Sve ekipe iz Prve lige su veoma nezgodne i željne dokazivanja u susretima sa superligašima. Očekujem pravu takmičarsku utakmicu i znam da moramo da odigramo na maksimalnom nivou kako bismo prošli u narednu rundu, što nam je i cilj", rekao je Savić, navodi se na sajtu kluba.

Fudbaleri Voždovca igraju u sredu od 15.30 na svom terenu protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice, u osmini finala Kupa Srbije.

Savić je rekao da je ekipa iz Sremske Mitrovice posle nedavne promene trenera ostvarila dve uzastopne pobede i da u dobrom raspoloženju dolazi na utakmicu. Govoreći o sastavu svoje ekipe, Savić je rekao da neće kombinovati.

"Kod nas ne postoje kalkulacije, sa najjačim timom ćemo igrati, imamo najveće ambicije u Kupu ove sezone", dodao je on.

Fudbaler Voždovca Mihajlo Nešković osvojio je trofej u Kupu igrajući za Vojvodinu.

"To mi je do sada najlepši momenat u karijeri. Nikada neću zaboraviti osvajanje prvog trofeja. Kao što je i trener Savić rekao, imamo najviše ambicije u Kupu. Ako u sredu pobedimo Radnički, u četvrtfinalu smo i posle je sve moguće. Imamo jasan cilj, a pokazali smo da možemo da igramo sa najboljim klubovima", naveo je Nešković.

Voždovac je u šesnaestini finala pobedio pančevački Dinamo 1945, dok je Radnički izbacio Radnik iz Surdulice.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track