"ON JE ČUDOVIŠTE! POVRAĆAO SAM NA TRENINZIMA" Čuveni napadač progovorio o TORTURI koju je preživeo: Bio sam blizu SRČANOG UDARA!
Foto: Instagram

otvorio dušu

"ON JE ČUDOVIŠTE! POVRAĆAO SAM NA TRENINZIMA" Čuveni napadač progovorio o TORTURI koju je preživeo: Bio sam blizu SRČANOG UDARA!

Fudbal -

Bivši italijanski napadač Marko Borijelo isprozivao je proslavljenog trenera Antonija Kontea.

U popularnoj emisiji Kristijana Vijerija Borijelo je otkrio da je trpeo neviđenu torturu kod italijanskog stručnjaka.

Antonio Konte
foto: Profimedia

"Povraćao sam kod Kontea. Medicinski tim nas je držao na oku, pratili su nam otkucaje srca i čim bi puls pao, vikali bi da pojačamo intenzitet. Imao bih po 196 otkucaja u minutu. Davao sam 99 odsto od sebe, bio sam na ivici srčanog udara", ispričao je Borijelo.

Podsetimo, bivši golgeter 2012. godine sarađivao je sa Konteom u Juventusu šest meseci.

"Fabio Kvaljarela je psovao. Konte je bio čudeovište, ali i maestro koji bi te precizno vodio kroz meč. Na kraju dana bio si bolji igrač. Ekipa je sjajno delovala na terenu, dobro smo se kapirali, što smo i dokazivali igrama. Osvojili smo italijansko prvenstvo, a on je i u drugim klubovima ostvario još velikih rezultata", istakao je Italijan.

Borijelo je u bogatoj karijeri nastupao za Milan, Empoli, Ređinu, Samptoriju, Romu, Juventus, Kapri, Atalantu, Kaljari i Spal. Oprobao se kratko i u Premijer ligi u dresu Vest Hema, a karijeru je završio u španskoj Ibici. Upisao je i sedam nastupa za reprezentaciju Italije.

Kurir sport/J.M.

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track