ĆAVI POSLE BLAMAŽE BARSE U BELGIJI: Nismo igrali dobro, ali cilj je ostvaren!
Foto: EPA/Adam Vaughan

liga šampiona

ĆAVI POSLE BLAMAŽE BARSE U BELGIJI: Nismo igrali dobro, ali cilj je ostvaren!

Fudbal -

Trener fudbalera Barselone Ćavi rekao je da njegov tim nije dobro odigrao poslednji meč grupne faze Lige šampiona protiv Antverpena, ali je istakao da je ostvaren cilj plasmanom u osminu finala.

Poslednjeplasirani Atverpen se oprostio od Lige šampiona u velikom stilu, pošto je sinoć pobedio Barselonu na svom terenu sa 3:2 golom u samom finišu utakmice.

Barselona je uprkos porazu takmičenje u grupi završila kao prva u Grupi H i sada čeka žreb za osminu finala u ponedeljak.

"Bila je to teška utakmica. Igrali su agresivno i bili su dobri u odbrani. Mi nismo igrali dobro, nije nam bilo udobno. Ali prvi cilj je bio da uđemo u osminu finala i sada samo tu. Radujemo se žrebu u ponedeljak", rekao je Ćavi sinoć posle utakmice.

Uz Barselonu, iz ove grupe je u nokaut fazu Lige šampiona prošao i Porto koji je u direktnom okršaju bio bolji od Šahtjora sa 5:3.

Na kraju, Barselona i Porto idu dalje sa 12 osvojenih bodova, Šahtjor je sakupio devet i seli se u Ligu Evropa, dok je Antverpen takmičenje završio sa tri boda.

Kurir sport/Beta

00:33

ŽENSKI FUDBAL GLEDANIJI OD MUŠKOG! Barselona i Real oborili svetksi rekord: 91.553 gledalaca na Nou Kampu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track