FASCINIRAN TUNELOM NA MARAKANI! Fudbaler Sitija ODUŠEVIO Delije objavom: Otresao Kataija, pa "ZAPALIO" društvene mreže! (FOTO)
Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

utisak

FASCINIRAN TUNELOM NA MARAKANI! Fudbaler Sitija ODUŠEVIO Delije objavom: Otresao Kataija, pa "ZAPALIO" društvene mreže! (FOTO)

Fudbal -

Manuel Akanđi odigrao je celu utakmicu protiv Crvene zvezde za Mančester siti u poslednjem kolu Lige šampiona.

Manuel Akanđi
foto: www.crvenazvezdafk.com

Visoki i snažni defanzivac Mančester sitija Manuel Akanđi, visok 186 centimetara i težak 90 kilograma, vodio je veliku borbu sa brzonogim Osmanom Bukarijem koji mu je pravio velike probleme u igri. Brzinski, reprezentativac Švajcarske, jedva je izlazio na kraj sa hitrim momkom iz Gane.

Međutim, kada je snaga u pitanju, e tu je Manuel Akanđi (28) nenadmašan. Videlo se to u duel igri sa Šerifom Endijajem, kada je pomagao Džonu Stonsu. Ipak, svoju fizičku snagu demonstrirao je u drugom poluvremenu u jednom duelu sa Aleksandrom Kataijem, kada je ušao toliko snažno u Zvezdinog asa, da se ovaj posle toga našao na zemlji.

Tražila je Zvezdina publika faul, s obzirom da je sudija iz Azerbejdžana Alijar Agajev za sličan start, samo na drugoj polovini svirao prekršaj nad Džekom Grilišom. Posle ovog krvničkog starta, Aleksandar Katai dobio je dodatni motiv, pa je u završnici meča zatresao mrežu Mančester sitija, za svoj prvenac u Ligi šampiona i konačnih 2:3.

Manuel Akanđi, očigledno je bio impresioniran tunelom na stadionu Crvene zvezde, kao i svi engleski izveštači, koji su napisali veliki broj tekstova iz Beograda, baš o tom fenomenu.

Postavio je fudbaler iz Švajcarske fotku iz Zvezdingo tunela na prvo mesto, na svom instagram profilu, uz rečenicu:

- Šest od šest!

Kurir sport / A.R.

03:35

Hvang posle poraza od Sitija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track