"TO NIKAD NIJE BILA SAMO LJUBAV" Arijana na godišnjicu Mihine smrti objavila poruku koja KIDA DUŠU: Jedna godina bez tebe...
Foto: Printscreen

tužan dan

"TO NIKAD NIJE BILA SAMO LJUBAV" Arijana na godišnjicu Mihine smrti objavila poruku koja KIDA DUŠU: Jedna godina bez tebe...

Fudbal -

Danas se navršava tačno godinu dana od smrti proslavljenog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića.

Tog tužnog 16. decembra 2022. godine iz Italije je stigla najužasnija moguća vest - veliki borac Siniša Mihajlović preminuo je u bolnici u Rimu posle duge i teške borbe sa leukemijom u 54. godini života.

Udovica Siniše Mihajlovića, Arijana, nešto posle ponoći na svom Instagram profilu objavila je fotografije sa Sinišom i jednu izuzetno emotivnu poruku.

"To nikad nije bila samo ljubav. To je onaj zagrljaj koji mi je rekao: "ne boj se". Jedna godina bez tebe. Nedostaješ", napisala je ona.

Arijana je bila u srećnom braku sa Sinišom punih 25 godina i rodila mu je petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana. Upoznali kada je on bio na vrhuncu karijere, a uprkos brojnim izazovima i problemima sa kojima su se susretali, ona mu nikad nije okrenula leđa.

"Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala", ispričala je jednom prilikom nekada uspešna televizijska voditeljka.

Kurir sport/J.M.

04:23

DA LI NOVI NACIONALNI STADION TREBA DA NOSI IME SINIŠE MIHAJLOVIĆA? Zbog njega smo danas nacionalno ujedinjeni ADIO, MIHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track