PREMIJER LIGA: Siti isputio pobedu protiv Kristal Palasa, pobede Čelsija i Njukasla
Foto: Conor Molloy/News Images / imago sportfotodienst / Profimedia

PREMIJER LIGA

PREMIJER LIGA: Siti isputio pobedu protiv Kristal Palasa, pobede Čelsija i Njukasla

Fudbal -

Fudbaleri Mančester sitija i Kristala Palasa igrali su nerešeno 2:2 u 17. kolu engelseke Primijer lige.

Čelsi je sa 2:0 trijumfovao protiv Šefild junajteda, dok je Njukasl je pred svojim navijačima pobedom od 3:0 protiv Fulama prekinuo seriju od tri poraza u svim takmičenjima.

Rezultati 17. kola ipak ostaće u senci, pošto je meč Bormuta i Lutona prekinut u 65. minutu, nakon što je kapiten gostiju Tom Loker kolabrirao na terenu, drugi put u poslednjih nekoliko meseci. Ekipe su napustile teren pri rezultatu 1:1 i meč neće biti nastavljen danas.

Luton
foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Po poslednjim informacija Lokeru je ukazana hitna medicinska pomoć i u izveštajima iz Engleske ističe se da je svestan i komunikativan.

Siti protiv Kristal Palasa nije opravdao ulogu favorita, iako je imao dva gola prednosti, ali ih je ispustio u samoj završnici meča.

Tim Pepa Gvardiole poveo je golom Džeka Griliša u 24. minutu, da bi Riko Luis u 54. povisio na 2:0.

Kristal Palas uspeo je do kraja meča da smanji zaostatak pogotkom Žan-Filipa Matete u u 76. minutu, da bi do izjednačenja stigao u petom minutu sudijske nadoknade vremena iz jedanaesterca koji je realizovao Mišel Oliz.

Siti je sa 34 boda na četvrtom mestu Premijer lige, tri manje od lidera Liverpula koji ima i utakmicu manje, dok je Kristal Palas 15. sa 17.

Čelsi je pred svojim navijačima upisao pobedu posle dva uzastopna poraza, a golove za trijumf "plavaca" postigli Kol Palmer u 56. i Nikola Paler u 61. minutu.

Čelsi je 10. sa 22 boda, dok je Šefild Junajted poslednji, 20. sa osam bodova.

Njukasl je protiv Fulama iskoristio prednost igrača više nakon što je Raul Himenes u 22. minutu dobio direkatn crveni karton.

Golove za trijum Njukasla postigli su Luis Majli u 57, Migel Almiron u 64. i Den Barn u 82.

Njukasl je šesti sa 29 bodova, dok je Fulam 11. sa 21.

(Beta)

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track