"MENI JESENJA TITULA NIŠTA NE ZNAČI" Prve reči Duljaja posle velike pobede u derbiju - "Da vidimo kakve će biti odluke kluba"
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

večiti derbi

"MENI JESENJA TITULA NIŠTA NE ZNAČI" Prve reči Duljaja posle velike pobede u derbiju - "Da vidimo kakve će biti odluke kluba"

Fudbal -

Fudbaleri Partizana slavili su nad Crvenom zvezdom sa 2:1 (1:0) u 171. večitom derbiju koji se igrao u okviru zaostalog devetog kola Superlige Srbije.

Po završetku meča, utiske je sumirao trener crno-belih, Igor Duljaj:

- Dva puta smo promašili put, ali došli smo na pravo mesto. Želim da pozdravim sve aktere ovog meča, kolegu iz Zvezde, igrače iz Zvezde, dosta njih poznajem, naravno, predivnu puzbliku koja je nadam se imala šta da vidi. Bilo je dosta šansi na obe strane - rekao je Duljaj i potom dodao:

- Radili smo neke detalje prepodne. Mislili smo da smo uspeli protiv ekipe kao što je Zvezda. Najveći uspeh je u želji igrača da pobede utakmicu. Nisam im nabijao nikakav pritisak, nisam držao govore. Jednostavno sam im ukazao na neke stvari na koje treba obratiti pažnju. Pritisak sam skinuo sa njih. Pritisak je veći bio na Zvezdi. Želim da se zahvalim igračima Zvezde na fer i korektnoj igri što su upriličili da je utakmica bila interesantna.

Kazao je trener Partizana da njemu ova titula jesenjeg prvaka ništa posebno ne znači...

- Znate kako, imali smo dosta problema. Nisam pričao o tome. Severina je odradio četiri treninga, imao povredu zadnje lože. Mnogo je teško ući u igru. Neke izmene smo morali da pravimo, jer su igrači tražili. Nije lako da igrači igraju po 90 minuta svaki meč. Zvezda nas je dugim loptama saterala na nekih 30 metara od gola. U takvoj situaciji moramo da imamo visoke igrače da neutrališu opasnost. Mi smo dugim loptama tražili Nikolića, koji može da zadrži loptu. Ono što je najvažnije, tri boda, ništa ne znači. Za mene jesenji prvak ništa ne znači. Slovo na papiru. Ništa to ne donosi, meni lično. Došlo je vreme da vidimo kakve će biti odluke kluba, kako ćemo dalje. Da vidimo šta ćemo i kako ćemo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track