KLOP KRITIKOVAO NAVIJAČE LIVERPULA: Potreban je nam pravi Enfild protiv Arsenala!
Foto: Steve Flynn/News Images / imago sportfotodienst / Profimedia

nezadovoljan

KLOP KRITIKOVAO NAVIJAČE LIVERPULA: Potreban je nam pravi Enfild protiv Arsenala!

Fudbal -

Jirgen Klop menadžer Liverpula kritikovao je navijače tog fudbalskog kluba zbog loše atmosfere koju su napravili na "Enfildu".

Liverpul se plasirao u polufinale Liga kupa pošto je na svom terenu pobedio Vest Hem sa 5:1.

Utakmicu na Enfildu, zahvaljujući proširenoj tribini Enfild Roud stenda pratilo je 57.332 navijača što je najveća poseta na tom stadionu još od 1963. godine.

Klop je pozvao navijače da naprave veću buku na stadionu uoči dolaska vodećeg Arsenala na Enfild u subotu.

"Moram da kažem, kada su u prvom poluvremenu momci igrali izuzetno, nisam bio zadovoljan atomsferom na tribinama. Ne znam. Ne pitam ljude, šta želimo? Promenili smo mnogo stvari, dominirali smo protiv Vest Hema kao ludi. Propustili smo neke šanse. Da sam ja bio na tribinima, bio bih naoštren, 1.000 odsto. Ne znam da li je prošla utakmica protiv Mančester junajteda bila toliko loša da moramo da se izvinjavamo što ih nismo razbili", rekao je Klop, preneo je Skaj.

Liverpulu predstoji veliki derbi sa Arsenalom u subotu.

"Potreban nam je Enfild u subotu. Arsenal nije igrao ove sedmice, pripremaju se za utakmicu i svi koji znaju ponešto o njima, znaju da će biti spremni. Treba nam naoštren Enfild od prve sekunde. Ako je to previše fudbala u decembru, ne znam. Žao mi je što moramo da igramo. Ali ako nisi u pravoj formi, daj svoju ulaznicu nekom drugom", naveo je nemački trener.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track