OČARALE SU KATAR - SADA JE NA REDU NEMAČKA! Orlove čekaju veliki izazovi na EURO, a ovo su NJIHOVE DAME uz koje će sve biti lakše!
Foto: Jürgen Fromme / AFP / Profimedia, Printscreen/Instagram

EURO 2024

OČARALE SU KATAR - SADA JE NA REDU NEMAČKA! Orlove čekaju veliki izazovi na EURO, a ovo su NJIHOVE DAME uz koje će sve biti lakše!

Fudbal -

Verujemo da će naši fudbaleri do juna biti u top formi za Evropsko prvenstvo, a ono što će im dati dodatni elan jesu i njihove supruge i devojke koje će biti uz njih u Nemačkoj.

Anu Rajković, suprugu golmana Predraga Rajkovića, javnost dobro poznaje. Bavila se modelingom, sada dizajnira dečju obuću. U braku su nekoliko godina i imaju dva sina.

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: FOTO: Printscreen / Instagram / rajkovic__ana

O partnerki Sergeja Milinkovića-Savića, Nataliji Ilić, koja mu je rodila ćerku dosta se pisalo, a najviše interesovanja izazvalo je to što je ona po zanimanju - doktorka!

Natalija Ilić, Sergej Milinković-Savić
foto: Printscreen/Instagram

Najbojlji srpski golgeter Aleksandar Mitrović ima podršku supruge Kristine sa kojom je nekoliko godina u braku i sa kojom ima troje dece.

Kristina Mitrović
foto: Prinstcreen

Svakako najpopularnija žena fudbalera je srpska manekenka Sofija Milošević. Ova zgodna plavuša je u vezi sa napadačem Lukom Jovićem kojem je rodila dvojicu sinova.

Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Instagram/lukajovic

Nemanju Gudelja će bodriti njegova supruga Anastasija Gudelj sa kojom je od prošle godine u braku.

Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track