KOLIKO OVAJ MOMAK NEMA SREĆE! Povreda Luke Jovića u najgorem momentu: Počeo je da REŠETA mreže, a onda mu se desio veliki PEH
Foto: Giuseppe Maffia / imago sportfotodienst / Profimedia

da li je moguće?

KOLIKO OVAJ MOMAK NEMA SREĆE! Povreda Luke Jovića u najgorem momentu: Počeo je da REŠETA mreže, a onda mu se desio veliki PEH

Fudbal -

Reprezentativac Srbije i napadač Milana, Luka Jović, doživeo je povredu skočnog zgloba na meču protiv Salernitane i njegov nastup protiv Sasuola u 18. kolu Serije A sada je pod znakom pitanja.

Luku je u najgorem mogućem momentu zadesio peh. Srpski fudbaler nalazi se u sjajnoj forimi, na prethodne tri utakmice postigao je tri gola i oduševio navijače Milana i biće velika šteta ako bude morao da pauzira.

Kako prenosi "Milan News" Luka u četvrtak nije trenirao sa timom, radio je individualno jer se oporavlja od udarca koji je zadobio na utakmici protiv Salernitane.

Prema prvim procenama ne radi se o ozbiljnijoj povredi i u Milanu se nadaju da će Srbin uspeti da se oporavi do subote.

"Treninzi koji će se održati u četvrtak i petak će, nadamo se, doneti više pozitivnih vesti o stanju reprezentativca Srbije, koji je u dobroj formi u poslednjih mesec dana" prenosi portal "Sempre Milan".

Kurir sport/SempreMilan

00:10

Evo šta radi Sofija Milošević dok se Luka Jović sprema za utakmicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track