Viljaš Boaš: Povlačenje Terija veliki udarac za Englesku

Viljaš Boaš: Povlačenje Terija veliki udarac za Englesku

Fudbal -
Disciplinci FA danas su izrekli Teriju kaznu od četiri utakmice neigranja

LONDON - Menadžer fudbalera Totenhema Andre Viljaš Boaš rekao je večeras da je povlačenje štopera Čelsija Džona Terija veliki udarac za reprezentaciju Engleske.

"To je ogroman gubitak za nacionalni tim. Džon Teri je fantastičan igrač i do sada je uradio mnogo toga za Englesku. Istovremeno, on je jedan od glavnih igrača Čelsija. Svakom igraču je teško da donese odluku da se povuče iz reprezentacije. Sada je i selektor Roj Hodžson u nezavidnoj poziciji", kazao je Viljaš Boaš engleskim medijima.

On je trenirao Čelsi u prvom delu prošle sezone kada je i došlo do incidenta na utakmici sa Kvins Park Rendžersima koji je na kraju prouzrokovao Terijevo povlačenje iz reprezentacije.

Štoper Čelsija tada je optužen da je na rasnoj osnovi uvredio Antona Ferdinanda iz KPR-a. Teri je to demantovao, a sud u Londonu je zbog nedostatka dokaza odlučio da ne pokreće krivični postupak.

Ipak, disciplinska komisija Fudbalskog saveza Engleske odlučila je da nastavi svoj postupak, što je izazvalo Terijevu reakciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track