TO JE TO?! Uskoro dobijamo TRANSFER GODINE! Otac srpskog reprezentativca pregovara sa PRVAKOM Italije!
Foto: AP Alessandro Garofalo

PREGOVORI!

TO JE TO?! Uskoro dobijamo TRANSFER GODINE! Otac srpskog reprezentativca pregovara sa PRVAKOM Italije!

Fudbal -

Nekoliko dana pred kraj 2023. godine iz Italije je stigla informacija da se prvak Serije A zainteresovao za srpskog reprezentativca.

Prvog dana 2024. pojavile su se nove vesti vezano za potencijalni transfer Lazara Samardžića u Napoli, a doneo ih je Fabricio Romano najpoznatiji i najtačniji fudbalski insajder i novinar koji je izgradio karijeru informacijama o transferima.

Italijan navodi da Napoli i Udineze uveliko pregovaraju oko detalja transfera fudbalera veznog reda, ali i da istovremeno Mladen, Lazarov otac vodi razgovore sa klubom iz Napulja i pokušava da postigne dogovor oko ličnih uslova za svog sina.

Deluje da je situacija prilično ozbiljna.

Samardžić je prva zvezda zimskog prelaznog roka u Italiji koji je stigao nekoliko meseci nakon što je u poslednjem trenutku propao njegov transfer u Inter.

Klub iz Milana je, čini se, izgubio interesovanje za dovođenje fudbalera koji je tokom prošle godine debitovao za reprezentaciju Srbije.

U međuvremenu, u Italiji se već neko vreme piše o interesovanju Juventusa koji ozbiljnije prati mladog fudbalera. Kako trenutno stoje stvari, Lazar Samardžić je blizu Napolija...

Kurir sport

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track