FUDBALERI JUVENTUSA GLEDAJU MEČEVE PARTIZANA U EVROLIGI! Vlahović nam otkrio detalje: Kijeza je oduševljen!
Foto: Nicolň Campo / ddp USA / Profimedia

omiljeni lik

FUDBALERI JUVENTUSA GLEDAJU MEČEVE PARTIZANA U EVROLIGI! Vlahović nam otkrio detalje: Kijeza je oduševljen!

Fudbal -

Dušan Vlahović jedan je od omiljenijih fudbalera Juventusa, bez obzira da li su u pitanju navijači, novinari ili saigrači.

Filip Kostić, Dušan Vlahović
foto: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

Srpski napadač prosto zrači pozitivnom energijom, pa i ne čudi što lako sklapa prijateljstva i što je popularan u društvu. Nije tajna da je Dušan Vlahović odličan prijatelj sa Filipom Kostićem, kojeg zna dug period, posebno iz reprezentacije.

Dušan Vlahović, Federiko Kjeza
foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Kada je dolazio u Juventus, u Torinu ga je sačekao Federiko Kjeza sa kojim je godinama drugovao u Fjorentini i Firenci. Njih dvojica nastavili su svoje iskreno prijateljstvo i u Torinu.

Međutim, u Juventusu Dušan Vlahović nastavio je da širi pozitivnu energiju, a to nije moglo da prođe bez novih drugara. U Božićnom intervjuu, pitali smo napadača "bjanko-nera" o novim prijateljima i dobili baš zanimljive odgovore.

Federiko Gati, Dušan Vlahović
foto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Gledajući prenose, deluje da se vašim golovima najviše obraduje Federiko Gati, kao i vi njegovim. Šta nam možete reći o tom momku? Hoćete li ga možda dovesti u Srbiju?

- Federiko je stvarno poseban drug. Skapirali smo se od početka. Za sve nas pozitivan primer u svakom smislu, kako za sportiste tako i navijače. Momak ima ogromno srce, neverovatnu energiju i želju za uspehom. Naravno da moram da ga dovedem jednom i on me često pita o Srbiji! Uvek kada smo u karantinu gledamo zajedno utakmice Evrolige, gotovo sve utakmice Partizana, ponekad i Crvene zvezde. Oduševljen je atmosferom koju prave navijači. Siguran sam da će mu se u Srbiji dopasti.

Adrijen Rabio, Dušan Vlahović
foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Još jedan momak iz Juventusa deluje da je vaš veliki prijatelj, kao i Filipa Kostića, jer je stalno blizu vas - Adrijan Rabio. Da li je to istina i kakav je on momak?

- Tako je! Adrijan je dobar momak i saigrač na kojeg uvek možete da se oslonite. Onaj koji vam uliva poverenje i doprinosi samopouzdanju. Za mene i za ekipu je uvek tu. Imati u blizini takve ljude uvek je od velike vrednosti za tim - otkrio je Dušan Vlahović.

Napomena: Zabranjeno preuzimanje delova teksta bez pisane dozvole autora i uredništva Kurira

Kurir sport/A. Radonić

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track