DELIJE MU PEVALE NA KOŠARKAŠKOM DERBIJU, ALI NIŠTA OD POVRATKA: Srpski reprezentativac posle SUKOBA s Hrvatom menja klub!
Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

PRINUĐEN NA ODLAZAK

DELIJE MU PEVALE NA KOŠARKAŠKOM DERBIJU, ALI NIŠTA OD POVRATKA: Srpski reprezentativac posle SUKOBA s Hrvatom menja klub!

Fudbal -

Neposredno nakon sukoba sa Ivanom Jurićem, srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, napustiće Torino.

Godinu i po dana proveo je u ovom klubu, prvo je odigrao sezonu kao pozajmljen igrač Olimpika iz Marseja, a onda su "Bikovi" odlučili da otkupe njegov ugovor.

Nije igrao loše ove sezone, ali je ušao u problem sa minutažom, a sukob sa trenerom, navodno zbog slabog zalaganja na treninzima, najverovatnije će za rezultat imati odlazak.

Pre nekoliko dana, odnosno 4. januara, brzonogi fudbaler je gledao večiti derbi u Evroligi, a publika u "Štark areni" ga je pozdravila ovacijama i pesmom "vrati se u Zvezdu Radonja".

Međutim, deluje da do toga neće doći, barem ne u zimskom prelaznom roku. Informacije iz Italije govore da će reprezentativac Srbije ostati u Seriji A i da će tamo do leta igrati na pozajmici.

Radonjić je na 10 utakmica italijanskog prvenstva ove sezone postigao tri gola, a Monca je trenutno 11. na tabeli sa 25 bodova, odnosno dva manje od Torina, posle 19 kola.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track