JOŠ KORAK DO POTPISA! Partizanov biser SLETEO u Milano, crno-beli uskoro i ZVANIČNO ispuštaju velikog talenta! (VIDEO)
Foto: FSS

steta

JOŠ KORAK DO POTPISA! Partizanov biser SLETEO u Milano, crno-beli uskoro i ZVANIČNO ispuštaju velikog talenta! (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbaler Matija Popović dan nakon 18. rođendana stekao je pravo da se pita o svojoj sudbini i on je to pravo iskoristio da potpiše za Milan.

Bivši đak omladinske škole Partizana danas je sleteo na potpis ugovora sa "rosonerima", kao što se i pisalo poslednjih meseci. Partizan kao njegov matični klub neće dobiti ništa, jer je po rečima generalnom direktora Miloša Vazure Popovićev otac tražio 50% od dalje prodaje što klub iz Humske nije mogao da prihvati i zbog toga je od maja meseca samo individualno trenirao van ekipe i omladinske selekcije, čekajuči januar.

Matija Popović
foto: FSS

Dočekao je januar i potpis ugovora, a za njega su zainterosavani bili i Borusija Dortmund, Mančester siti, kao i Barselona koja je navodno nudila 250.000 evra platu osamnaestogodišnjem momku.

Ipak, milanski klub je bio najkonkretniji i ponudio je ugovor do 2028. godine. Ono što je verovatno presudilo jeste plan koji čelnici Milana imaju. Naime, Popović će biti u mladom timu kluba sa San Sira, igraće za Primaveru i biće na oku treneru prvog tima Stefanu Pioliju. Neće biti prosleđen na pozajmicu kao što bi nesporno bio u Mančester sitiju ili Barseloni.

Matija Popović
foto: Printskrin/Jutjub

Bilo kako bilo, svakako velika šteta za Partizan kome je ovaj momak sigurno dosta mogao da pruži i u fudbalskom i u finansijskom smislu.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track